Huis > Over ons

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co., Ltd. als een volledige dochtermaatschappij opgericht door Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd. in april 2007 in Wuxi, China, is een van de toonaangevende binnenlandse microfilterleveranciers en is ook bijzonder goed in het filterontwerp onder veeleisende omstandigheden. De kernproducten zijn onder meer scheidingsfilters, microfilters, zakfilters, drukvatfilters, automatische reinigingsfilters, hogedrukfilters, statische mengers en buitenspiegel. Dergelijke productreeksen worden door veel klanten erkend en geprezen, zoals China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, het West-East Gas Project Department van China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF en Sony .


YNT streeft ernaar om klanten in de wereldwijde industrie de meest economische en meest professionele filtratieoplossingen te bieden door 's werelds toonaangevende filtratieproductieapparatuur en productieprocessen te selecteren, jarenlange R & D-ervaring in het cartridgeproces te integreren en een verscheidenheid aan filtratie te gebruiken en scheidingstechnieken volledig. De gesinterde cartridge, roestvrijstalen gevouwen cartridge, wigvormige cartridge, membraancartridge en andere filtermedia in combinatie met de verschillend ontworpen filterschalen zijn op grote schaal gebruikt in de petrochemie, olieraffinage, nieuwe energie, staal en ijzer, chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen en waterbehandeling en andere industrieën.

YNT biedt al vele jaren diensten aan de industriële gemeenschap, waarbij het internationale kwaliteitssysteem ISO 9001 strikt wordt toegepast. Met een aantal projectafdelingen in het land, kan YNT u het meest perfecte after-saleservicesysteem bieden en kunnen wij u binnen 24 uur op de site bereiken in China.

In de toekomst zal YNT, vasthouden aan de kernwaarden 'veiligheid, professionaliteit, innovatie en samenwerking', klanten van betere kwaliteitsproducten en efficiëntere diensten blijven voorzien en ernaar streven nieuwe bijdragen te leveren aan de innovatie van filtertechnologie.