Oliefiltersysteem Dieselbrandstoffilter

O il filtersysteeminleiding In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om de verwijdering te realiseren ...

Productdetails

O il filtersysteem introductie

In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om het verwijderen van vocht te realiseren, medium alkali en organisch zuur zout oplosbaar in water en etc.

oil water separator.jpg

bestek

Shell-materiaal: 20 #, 345Q, Roestvrij staal
Micronbereik: minder dan 0,3 micron, 0,3 micron, 0,5 micron, 1 micron, 5 micron, 10 micron
Afmetingen cartridge: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Eerste drukverlies: ≤50bar
Veranderlijk drukverlies: <>
Bedrijfstemperatuur: 0 ~ 120 ℃

Coalescing cartridges

De coalescentiekartridges worden hoofdzakelijk gemaakt door oppervlaktebehandelde glasvezels of polyestervezels, een speciale ontwerpstructuur zorgt voor goede coalescentieprestaties van de cartridges. De beoordeling van de verwijdering kan oplopen tot 0,1 μm

Structuur

Vloeistof-vloeistof-coalescentie-afscheider is uitgerust met twee groepen verschillende functies patronen in inwendige; Separatorbehuizing is een metalen behuizing en uitgerust met een hendelmeter, manometer, ontluchtingsventiel, afvoerklep, online monsterverbindingen en andere accessoires.

Processtroom

1. om de levensduur van de coalescentiepatronen te verlengen en de efficiëntie van de ontwatering te verbeteren, raden we aan om een ​​voorfilter aan de voorkant van de coalescentie filterscheider toe te voegen. Het belangrijkste doel van het voorfilter wordt gebruikt om middelgrote grote onzuiverheden en vaste deeltjes van ijzeroxide, ijzersulfide en andere schadelijke onzuiverheden te verwijderen.
2. Elk apparaat is ontworpen met een bypass, handig bij het vervangen van cartridges en zorgt vervolgens dat het systeem continu werkt.
3. Er is 3 afvoer op de bodem van elk apparaat dat bevorderlijk is voor de verwijdering van vuil en onzuiverheden gescheiden terugwinning.

Onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe installatiebouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø Levertoebehoren op elk moment;

Ø Teleltechnisch advies en diensten;

Ø Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg

FAQ

1. Hoe lang kan de verzendperiode lang duren, hoe kunt u ervoor zorgen dat de machine niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

2. Nadat we een bestelling hebben geplaatst, kunt u de installatie van de machine nu regelen?

A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.

3. Hoe kan ik uw bedrijf vertrouwen?

A: Met 10-jaar-professioneel ontwerp, kunnen wij u geschikte suggestie en laagste prijs verstrekken

een. Beoordeeld door derden, nationale patenten en CE, ISO, ASME voor alle apparatuur.

b. Voor onze machine doen we het heel goed met laszones en oppervlaktebehandeling.

Aarzel niet om ons uw gedetailleerde te sturen   eis s, je zou tevreden zijn met onze service.


图片6.png

Onderzoek