Olie Water Separator vloeibare solide scheiding

Olie water scheidingsteken introductie In de olie-water scheiding proces shell is uitgerust met samenvoeging cartridges en cartridges van de scheiding, wanneer het medium door haar interne stroomt dan zal er vier processen-filtratie, samenvoeging, schikking, scheiding, zodat het realiseren van het verwijderen...

Productdetails

Olie water scheidingsteken introductie

In de olie-water scheiding proces shell is uitgerust met samenvoeging cartridges en cartridges van de scheiding, wanneer het medium door haar interne stroomt dan zal er vier processen-filtratie, samenvoeging, schikking, scheiding, om te beseffen de verwijdering van vocht, middellange alkali en organisch zuur zout oplosbaar in water en etc.

oil water separator.jpg 

Functies

Media eerst van de binnenkant naar de buiten stroomt door de samenvoeging cartridges, deze cartridges heeft een speciale dubbele functie van filtratie en samenvoeging, hoge precisie filteren laag binnenste samenvoeging cartridges kunt effectief blokkeren de deeltje onzuiverheden, onderscheppen vooral onzuiverheid heeft membraanemulsificatie stabiliteit staat zoals ijzeroxide en ijzer sulfide etc. ook beter voor latere demulsificatie en samenvoeging functie, na filteren medium zal mondt uit in de samenvoeging demulsificatie laag, haar ' speciaal materiaal demulsificatie kan doen dan fijn en gratis water zal vormen grote daling, grote druppels zal zinken door haar ' zwaartekracht, kleinere grootte drop zullen vloeien met media in scheiding cartridges, scheiding cartridges wordt gemaakt door het octrooi technologie-materialen met goede hydrofobe prestaties. Wanneer het medium van binnenuit naar buiten stromen scheiding cartridges, laat alleen media voorbij, kleine druppeltjes volledig effectief worden onderschept door cartridges buiten dan samensmelten in grote druppels dus verder gescheiden uit water.

Specificaties

Shell materiaal: 20 #, 345Q, roestvrij staal
Range van de beoordeling van de micron: minder dan 0,3 micron 0.3 micron, 0,5 micron, 1 micron, 5 micron, 10 micron
Cartridges grootte: OD3.5''.4.5''.6''; Lenght16, 18, 20, 32, 36, 40, 72''
De daling van de eerste druk: ≤50bar
Veranderlijk drukval:<>
Bedrijfstemperatuur: 0 ~ 120℃

Scheiding cartridges

De scheiding-cartridges is gemaakt van hoge dichtheid kleurovergang glasvezel, teneinde breuk en lekkage, ontwerp in de hele interne buis structuur, cartridges oppervlak wordt behandeld door hydrofobe en oleophobic en voldoen aan verschillende eisen van micron tarief.

Structuur

Vloeistof-vloeistof samenvoeging scheidingsteken is uitgerust met twee groep van verschillende functies cartridges in interne; scheidingsteken behuizing is metalen behuizing en uitgerust met hefboom gauge, manometer, vent kleppen, afvoer ventiel, online monster gewrichten en andere accessoires.

Verloop van het proces

1. om te verlengen levensduur van de samenvoeging cartridges en de ontwatering efficiëntie verbeteren, aanbevelen aan een voorfilter in de voorkant van samenvoeging filter scheidingsteken toevoegen. Het belangrijkste doel van pre-filter wordt gebruikt om middelgrote grote onzuiverheden en vaste deeltjes van ijzeroxide, sulfide van ijzer en andere schadelijke verontreinigingen te verwijderen.
2. elk apparaat met een bypass, handig in vervangende cartridges is ontworpen, controleert u het systeem werk voortdurend.
3. er zijn 3 afvoer op de bodem van elke uitrusting die bevorderlijk voor de verwijdering van vuil en onzuiverheden gescheiden herstel is.

Toepassing

INOCO SGF vloeistof-vloeistof scheidingsteken wordt vaak gebruikt in benzine, kerosine en dieselbrandstof olie - water scheiding; bijtende benzine, kerosine en dieselbrandstof olie bijtende alkali scheiding; water scheiding van lichte koolwaterstoffen en petrochemische producten; scheiding van waterstofperoxide in de werken van moeder liquor; zure scheiding van petrochemische producten en koolwaterstoffen; scheiding van de olie; watervrij amine olie scheiding.


图片1.png 

FAQ

1. als ik blijven in uw plaats voor enkele dagen moeten zal, is dat mogelijk om het hotel boeken voor mij?

A:it is altijd mijn plezier, hotel boekingsservice is beschikbaar.

2. welk niveau van kwaliteit zijn uw producten?

A: We hebben CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certificaat tot nu toe.

3. als de scheepvaart periode lang duren zal, hoe kunt u ervoor dat de machine zal niet worden verbroken?

A: onze machine is film verpakt, om te controleren of de machine kan worden geleverd aan onze klant soepel, zullen we de staaldraad gebruiken bij het herstellen van de machine met de container.

4. Nadat we een bestelling te plaatsen, zal u de installatie van de machine op dit moment regelen?

A:all de machines goed zal worden getest voordat geleverd, dus bijna van hen kan worden gebruikt direct, ook onze machine zijn gemakkelijk te worden geïnstalleerd, als u klant heeft onze hulp nodig, wij zullen pleased zijn om te regelen van de installatie, maar alle kosten zullen door u in rekening gebracht.


图片6.png 


Onderzoek