Separator Industriële scheidingsteken

Cycloonafscheider introductie INOCO 900 Serie Cycloonafscheider is een combinatie van multi-vertakte cycloonbuis en patronen voor het scheiden van deeltjes en druppeltjes uit gas. Werkingsprincipe Filtering in de eerste fase Cycloonbuisgas-vloeistofscheider: Wanneer het gas stroomt met vloeistof in ...

Productdetails

Cycloonafscheider introductie

INOCO 900-serie Cycloonafscheider is een combinatie van multi-vertakte cycloonbuis en patronen voor het scheiden van deeltjes en druppeltjes van gas.

Werkingsprincipe

Eerste fase filtering
Cyclone-buisgas-vloeistofscheider: Wanneer het gas dat vloeistof bevat in de gas-vloeistofscheider stroomt, vanwege de rotatie van het ontwerp van de cycloon-wervelbuis, zal de stroming een sterke vor-tex-beweging produceren, waardoor een sterke middelpuntvliedende kracht wordt gecreëerd, waardoor de vaste stof ontstaat. deeltjes en vloeibare verontreinigingen bevestigd aan de wand van de cycloonbuis.
Nadat de verontreinigingen van de gasstroom zijn gescheiden, hoopt het fluïdum zich op in het gebied van de houder. Gas na de zuivering verlaat de cycloonbuisscheider met minimale drukval naar het volgende filterniveau.

cyclone separator.jpg

Tweede fase filtering

Patroonfiltratie en -scheiding: dit niveau bestaat uit aantallen filterelementen die kunnen worden vervangen of herhaaldelijk kunnen worden gereinigd.
Een dergelijk type filterelement en het nauwkeurigheidsniveau worden geselecteerd op basis van de werkomstandigheden, het doel is om de kleinste vaste deeltjes te verwijderen en condens te condenseren en maximale druppeltjes uit de separator te verwijderen.

SN-920-serie cycloonfilterscheider

INOCO leert de voordelen van de binnenlandse en buitenlandse cycloonbuistechnologie kennen en ontwikkelde de scheiding voor gas-vloeistof-vaste fase met hoge efficiencyprestaties en slijtvaste en corrosieweerstand, heeft het hoge oppervlaktehardheid (oppervlaktehardheid tot HV900 ~ 1000), groot corrosieweerstand (toepasbaar op zuren, alkaliën, natte waterstofsulfidemilieu en enz.).
Cycloon buis is een 2-inch met behulp van centrifugaal principe van buisvormige buis. Het te filteren gas komt de inlaatpoort binnen en vormt een draaiende stroming in de buis, wat betreft de vloeibare en vaste deeltjes en gasdichtheidsverschillen, met de centrifugale kracht gescheiden, schoon brandstofgas uit de leiding om weg te stromen, vallen de vaste en vloeibare deeltjes in de onderkant van de afscheider van de leiding afvoeren en vervolgens weglopen van de afwatering. Het aantal Cyclone-buizen is gebaseerd op de feitelijke gasstroom en toegestane drukval.

Prestatie-index

Scheiding: voor stofdeeltjes en druppeltjes van 8-10μm is de verwijderingssnelheid 100%
Cycloon drukverlies: minder dan 0,04 MPa

Kenmerken

1. Algehele structuur past tweefasige stroomeigenschappen, draagt ​​licht, minder werkbelasting om te onderzoeken en te repareren
2. Redelijke structuur, verstopping probleem doet zich niet voor
3. Voor ruwer temperamentmedium, cycloonbuis kan originele hoge slijtage en corrosie nikkel-fosforplateren productietechnologie gebruiken, bereikt de oppervlaktehardheid tot HV900-1000, met hoge slijtageweerstand en lange levensduur
4. Brede operationele flexibiliteit, om de scheidingsefficiency en het bereik van toelaatbare drukval te verzekeren, stroomgebieden met een enkele buis 135-185m3 / h;

Kwaliteitsverzekering

1.Stricte contractaudit betrokken bij alle afdelingen om de haalbaarheid van elke bestelling te verzekeren.

2. Ontwerp en validatie van het ontwerp vóór massaproductie.

Strikt controle op alle grondstoffen en hulpmaterialen, alle grondstoffen bereiken de wereld geavanceerd niveau.

3. Inspectie ter plaatse voor alle processen, inspectierapport traceerbaar gedurende 3 jaar.

4. Alle inspecteurs zijn bekwaam met internationale certificaten.

5. Gekwalificeerde WPS en professionele lassers garanderen laskwaliteit.

6.100% inspectie van afgewerkte spruiten vóór verzending.

7. Geavanceerde en complete test- en inspectieapparatuur: NDT, metalen microscoop, impacttester, hardheidsmeter ...

8. Reguliere training voor inspectiemedewerkers.


图片1.png

FAQ

1. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

2. Hoe lang kan de verzendperiode duren, hoe kunt u ervoor zorgen dat de machine niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

3. Over de service na verkoop, hoe kunt u oplossen de problemen opgetreden van uw overzeese klant in tijd?

A: De garantie van onze machine is normaal gesproken 12 maanden, tijdens deze periode zullen wij de internationale koerier onmiddellijk regelen om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.

Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).

4. waarom voor ons kiezen?

A: Wij zijn een van de hightechbedrijven, AAA-contracten en betrouwbare ondernemingen, AAA Technology Consulting Firm. Wij zijn de fabrikant verkregen het certificaat van ISO9001.

5. wat betalingsvoorwaarden accepteert u?

A: T / T of L / C of West Union of Moneygram of Paypal, anderen zijn welkom.

6. Wat is de levertijd van filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na vooruitbetaling, als OEM, zal het 40-45 dagen na geavanceerde betaling zijn, haven van levering is Shanghai.


图片6.png


Onderzoek