Auto-terugspoelfilter

1. Auto-terugspoelfilter Inleiding Deze werkingsmodus is mogelijk omdat kaarsfilters tijdens zeer korte cyclustijden kunnen werken en profiteren van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij verdikking is hun heldere filtraat ...

Productdetails

1. Automatisch terugspoelfilter Inleiding

Deze manier van werken is mogelijk, omdat kaarsenfilters op zeer korte cyclustijden kunnen werken, gebruikmakend van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij gebruik voor verdikking is hun heldere filtraat, omdat zwaartekrachtverdikkers, naar analogie, overlopen produceren die altijd een bepaalde hoeveelheid fijne gesuspendeerde vaste stoffen bevatten.

image001


2. werkingsprincipe

Tijdens de filtratie, die plaatsvindt in een drukvat, wordt de vloeistof van buitenaf door het filtermedium geperst. Stevig verbinden op het oppervlak en vormen een uniforme taart. De koek blijft op de filterelementen vanwege hun concaaf-convex profiel en een continu onderhouden drukverschil erover. Wanneer de druk naar de ingestelde klep daalt, worden de inlaat- en uitlaatklep uitgeschakeld. Perslucht stroomt in het filter en droogt de filterkoek, bij het terugspoelen wordt het deeltje verwijderd en kan het filterelement worden geregenereerd.

Een ander kenmerk van kaarsfilters is de cilindrische vorm van de elementen die de gevormde cake behouden. Deze vorm, in tegenstelling tot Plate, Leaf of Filterpressen, verhoogt het filtratiegebied wanneer cakes dikker worden en enigszins gecompenseerd worden door de afname van filtratiesnelheden.

Kaarsfilters zijn zeer goed geschikt voor de omgang met ontvlambare, giftige en corrosieve materialen, omdat ze zijn geautoclaveerd en ontworpen voor gevaarlijke omgevingen wanneer hoge druk en veilige werking vereist zijn. Evenzo kunnen ze gemakkelijk omhuld worden voor toepassingen wanneer hete of koude temperaturen moeten worden bewaard. Deze functies zijn niet mogelijk op Filterpressen die het openen van platen in de atmosfeer vereisen om een cakeontlading aan het einde van elke cyclus mogelijk te maken.


3.Advantages

■ Uitstekende cakelossing.

■ Past zich gemakkelijk aan de mestverdikking aan.

■ Minimale vloeroppervlakte.

■ Mechanisch eenvoudig omdat er geen complexe afdichtingen of lagers zijn.

■ Nat en droog lossen

■ De gefilterde vaste stoffen worden ontwaterd en afgevoerd door terugblazen met gas, filterkoek kan worden gebruikt voor reactie.

■ Continue verdikking

■ Dit filtertype maakt continue filtratie mogelijk zonder onderbreking van de doorstroming; de vaste stof wordt teruggespoeld in de vloeistof en afgevoerd in de vorm van een suspensie, dit filtratieproces is voornamelijk van toepassing op processen waarbij contoure stroming vereist is.


4.FAQ

een. Bent u een fabrikant, handelsbedrijf of een derde partij?

A: Wij zijn een fabrikant en we hebben ons bedrijf sinds 2007 opgebouwd.

b. Wat is uw minimale bestelhoeveelheid, kunt u mij monsters sturen?

A: Onze minimale hoeveelheid is 1 set, omdat ons product machineapparatuur is, het is moeilijk om u monsters te sturen, maar we kunnen u een catalogus sturen, u van harte welkom heten om ons bedrijf te komen bezoeken.

c. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

d. Omdat de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

e: Onze machine is film gewikkeld, om ervoor te zorgen dat de machine soepel aan onze klant kan worden geleverd, zullen we de staaldraad gebruiken om de machine met de container te bevestigen.

1

2

3Onderzoek