Automatisch terugspoelfilter

1. Automatisch terugwasfilter Inleiding Filters worden ook gebruikt voor verdikking om een geconcentreerde vloeibare stroom te produceren door de vloeibare fase gedeeltelijk te verwijderen als filtraat. Deze werkingsmodus is mogelijk omdat kaarsfilters tijdens zeer korte cyclustijden kunnen werken en profiteren van de ...

Productdetails

1. Automatisch terugwasfilter Inleiding

Filters worden ook gebruikt voor verdikking om een geconcentreerde stroombare suspensie te produceren door partiële verwijdering van de vloeistoffase als filtraat. Deze manier van werken is mogelijk, omdat kaarsenfilters op zeer korte cyclustijden kunnen werken, gebruikmakend van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij gebruik voor verdikking is hun heldere filtraat, omdat zwaartekrachtverdikkers, naar analogie, overlopen produceren die altijd een bepaalde hoeveelheid fijne gesuspendeerde vaste stoffen bevatten.

image001


2.Product detail

Origineel: Jiangsu, China

Certificering: ISO9001, ISO14001, prijs: onderhandelbaar

Materiaal: aluminium

Betalingstermijn: TT, LC

Afleverdatum: bespreekbaar

Verpakking: standaard export

Markt: Midden-Oosten / Afrika / Azië / Zuid-Amerika / Europa / Noord-Amerika

1 jaar garantie

MOQ: 100 set


3. onze voordelen

een. Uitgebreide productie-ervaring: wij zijn gespecialiseerd in luchtzuivering industrie voor meer dan 10 jaar, AHU Pre-filter kunnen we optimaliseren luchtstroom ontwerp, volgens de air conditioning box maataanpassing, filter efficiëntie, luchtstroom detectie parameters, om ervoor te zorgen dat klanten .

b. Grondstoffen van hoge kwaliteit: We hebben een gekwalificeerd leverancierscertificeringssysteem, We zijn toegetreden tot de D & B s DUNS Registered "c. Strenge fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de vereisten van het productontwerp en -proces en het leveren van betrouwbare testgegevens.

d. Korte levertijd: als een container 15-20 dagen. We hebben ook een aantal standaard buizen en staven in voorraad, als u 3-5 stuks nodig heeft, kunnen we snel leveren.

e. Veilige verpakking: antiroestolie wordt op buizen en stangen gespoten vóór verzending, plastic doppen op buisuiteinden om het binnenoppervlak te beschermen, elke staaf moet worden beschermd met een kartonnen buis. Eindelijk vol zitten met zeewaardig pakket of in houten kist.

f. De beste naverkoopdienst: Meer dan 60% producten worden verkocht aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Europa, en alle producten worden vertrouwd door binnenlandse en buitenlandse klanten.

image003


Onderzoek