Automatisch terugspoelfiltersysteem

1. Automatische backwash filter systeem Introductie Automatische backwash filter systeem is beschikbaar voor hoge temperatuur, hogedruk en hoge effen materiaal dat is aangenomen drie reinigingsmethode, back wassen, stralen, ultrasone bereiken continue automatische bediening, vermijd frequente handleiding ...

Productdetails

1. Automatisch terugspoelfiltersysteem Inleiding

Het automatische terugspoelfiltersysteem is beschikbaar voor hoge temperatuur, hoge druk en hoog vast materiaal, dat wordt gebruikt voor drie reinigingsmethoden, terugspoelen, stralen, ultrasoon om een continue automatische werking te bereiken, frequente handmatige reiniging en onnodige stilstand te voorkomen, en maximaal milieuvervuiling door filter te verminderen materiaal en residu.

image001


2.Advantage

■ Met Uniek reinigingsprogramma uitgerust met gesinterde kernelementen, is het reinigingseffect gelijk aan 80% van de oorspronkelijke staat, verlengt de industriële levensduur van de zeef aanzienlijk en vermindert de uitstoot van verontreinigende stoffen met 70%.

■ Uitstekende filtratiecomponenten, met poreus metaal gesinterd filter, filtratie-efficiëntie kan oplopen tot 1 micron / 99%. (1 micron tot 25 micron filterprecisie kan algemeen worden gebruikt)

■ Volledig gesloten structuur, 100% automatisch filter, dat ook geschikt is voor een verscheidenheid aan complexe en explosieveilige omstandigheden.

■ INOCO heeft veel gerijpte systeemoplossing, stroomsnelheid kan 1-200T / h zijn. In de meeste hiervan kan het INOCO filterbedrijf tekening ter referentie aanbieden.

■ Ruime keuze voor de maat en het materiaal van het filterelement. INOCO kan 10 mm ~ 200 mm poreus gesinterd filterelement leveren, materiaal kan 304L, 316L, monel, hastelloy zijn.


3.FAQ

een. Wat is uw minimale bestelhoeveelheid, kunt u mij monsters sturen?

A: Onze minimale hoeveelheid is 1 set, omdat ons product machineapparatuur is, het is moeilijk om u monsters te sturen, maar we kunnen u een catalogus sturen, u van harte welkom heten om ons bedrijf te komen bezoeken.

b. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

c. Wat is de levertijd van uw machine?

A: In het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd.

d. Kan de machine worden aangepast aan onze behoeften, zoals op ons logo?

A: Zeker onze machine kan worden aangepast als uw behoefte, zet op uw logo is ook beschikbaar.

e. Omdat de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

image003

 


Onderzoek