Automatisch terugspoelfilter

1. Automatisch terugspoelfilter Inleiding Deze manier van werken is mogelijk, omdat kaarsenfilters tijdens zeer korte cyclustijden kunnen werken, gebruikmakend van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij verdikking is hun heldere ...

Productdetails

1. Automatisch terugspoelfilter Inleiding

Deze manier van werken is mogelijk, omdat kaarsenfilters op zeer korte cyclustijden kunnen werken, gebruikmakend van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij gebruik voor verdikking is hun heldere filtraat, omdat zwaartekrachtverdikkers, naar analogie, overlopen produceren die altijd een bepaalde hoeveelheid fijne gesuspendeerde vaste stoffen bevatten.

image001


2.Advantages

■ Uitstekende cakelossing.

■ Past zich gemakkelijk aan de mestverdikking aan.

■ Minimale vloeroppervlakte.

■ Mechanisch eenvoudig omdat er geen complexe afdichtingen of lagers zijn.

■ Nat en droog lossen

■ De gefilterde vaste stoffen worden ontwaterd en afgevoerd door terugblazen met gas, filterkoek kan worden gebruikt voor reactie.

■ Continue verdikking

■ Dit filtertype maakt continue filtratie mogelijk zonder onderbreking van de doorstroming; de vaste stof wordt teruggespoeld in de vloeistof en afgevoerd in de vorm van een suspensie, dit filtratieproces is voornamelijk van toepassing op processen waarbij contoure stroming vereist is.

■ Kaarsfilterontwerp, dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge productienorm van de farmaceutische en biotech-industrie. De oppervlakteafwerking en het ontwerp van de binnenkant maken een effectieve reiniging van alle onderdelen in contact met het product mogelijk.

3. Dit filtersysteem is met succes toegepast in deze velden.

■ Titaandioxide ■ Verwijdering van de katalysator
■ Het huidige bord ■ Fosfateren
■ Viscose vezels ■ Actieve koolstof
■ Nikkelproductie ■ Zeolietproductie
■ Ontzwaveling van stookgas ■ Productie van eetbare olie
■ Afvalwaterzuivering ■ Productie van chlooralkaliën
■ Hars ■ Polyol
■ Productie van PVC ■ Ontzwaveling van gas


4.FAQ

een. Wat is de levertijd van uw machine?

A: In het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd.

b. Kan de machine worden aangepast aan onze behoeften, zoals op ons logo?

A: Zeker onze machine kan worden aangepast als uw behoefte, zet op uw logo is ook beschikbaar.

c. Omdat de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

d. Mag ik weten welke betaling door uw bedrijf wordt geaccepteerd?

A: Tot dusver 100% T / T vóór verzending, en 30% aanbetaling betaald door T / T, evenwichtig betaald door L / C zijn beschikbaar.

image003


Onderzoek