Automatisch zelfreinigend filter

1. Automatisch zelfreinigend filter Inleiding Automatisch zelfreinigend filter wordt toegepast voor mechanisch gereinigde en complexe verontreinigingen met grote stroomsnelheid, die overeenkomen met 10 ", 12", 14 "en 68" pijpleidingen. Als uw processtroomcapaciteit meer dan 2500m3 / h is, wordt geadviseerd om deze vloeistoffiltratie te gebruiken ...

Productdetails

1. Automatische zelfreinigende filter Inleiding

Automatisch zelfreinigend filter wordt toegepast voor hoog debiet mechanisch gereinigde en complexe onzuiverheden, die een 10 ", 12", 14 "en 68" pijplijn kunnen aanpassen. Als uw processtroomcapaciteit meer dan 2500 m3 / h is, is het aangeraden om dit vloeistoffiltersysteem met meervoudige sets filtratie te gebruiken.

image001image003


2. Zelfreinigend filterproces

Wanneer het drukverschil van inlaat- en uitlaatpijpleiding de weergegeven waarde bereikt, start het filter het reinigingsproces. Het hele zelfreinigingsproces bestaat uit twee stappen: de afvoerklep opent; de twee roestvrijstalen borstels die worden aangedreven door de motor binnenin zullen verontreinigingen afborstelen die door het gaas zijn opgevangen en vervolgens zal de onzuiverheid worden afgevoerd uit de afvoerklep. Het gehele reinigingsproces duurt ongeveer 15 tot 60 seconden, terwijl gedurende deze tijd de filtratie plaatsvindt. systeem stopt niet met stromen en wordt bestuurd door een schakelkast.

Controletype: het heeft drie hiervan, tijd, drukverschil en PLC controle.

1

image003_03image003_04image003_05


Onderzoek