Terug wasfilter

1. Terugloopfilter Inleiding Automatisch terugspoelzuigfilter biedt volledig automatische terugspoelfuncties in industriële toepassingen en kan onzuiverheden continu van water en andere vloeistoffen scheiden. Het onderhoud en de werking van de filterapplicatie is heel eenvoudig, ...

Productdetails

1. Terugloopfilter Inleiding

Automatisch spoelfilter met terugspoelsysteem zorgt voor een volledig automatische terugspoelfunctie bij gebruik in de industrie en kan continu onzuiverheden van water en andere vloeistoffen scheiden. Het onderhoud en de bediening van filterapplicaties is zeer eenvoudig, zelfs in de zware bedrijfsomstandigheden kan het ook in een goede werking blijven draaien. Dit filter is een soort filtertoepassing die een breed scala aan uitgebreid gebruik van de industrie kan bieden. kan de zuiverheid en betrouwbaarheid van gefiltreerde vloeistof waarborgen.

image001


2. werkingsprincipe

■ Het proces van filtratie

ongefilterde vloeistof stroomt in de bodem van het elementfilter en loopt door het filterelement van buiten naar binnen. Vervolgens worden de onzuiverheden opgesloten aan de buitenkant van het element. Naarmate de onzuiverheden zich opstapelden, zal de filterkoek geleidelijk worden gevormd. Die kleinere deeltjes zou kunnen verwijderen.

■ Het proces van terugspoelen

Het terugspoelproces wordt gestart terwijl de filters de ingestelde verschildruk of -tijd bereiken.

Drukverschiltransmitter levert drukverschilsignaal, start programmeerbare regelaar, PLC-programma geeft signaal aan de klepactuator, en aftapklep wordt geopend, de vloeistof keert terug, en passeert de elementen, de deeltjesfilterkoek op het elementoppervlak zal worden gereinigd.


3. onze service

a.We bieden gratis technische service over borstelfilter- en applicatieproblemen.

b.Gratis ter plaatse rondreizen en introductie van onze fabriek.

c.We bieden gratis procesontwerp en validatie.

d.We kunnen de tijdige levering van goederen garanderen.

e.Sluit follow-up van alle bestellingen door speciale persoon en houd klanten op de hoogte tijdig.

image003


Onderzoek