Backflushing filtersysteem

1. Terugspoelend filtersysteem Inleiding De synthetische vezel heeft een bepaalde porositeit van de filterlaag, niet langer om andere materialen te bedekken, dus de bediening is eenvoudig. Deze filterpatronen maken ook gebruik van het inoco-patent van het gevouwen ontwerp, waardoor een enkel filter een groot filteroppervlak en ...

Productdetails

1. Terugspoelfiltersysteem Inleiding

De synthetische vezel heeft een bepaalde porositeit van de filterlaag, niet langer om andere materialen te bedekken, dus de bediening is eenvoudig. Deze filterpatronen maken ook gebruik van het inoco-patent van het gevouwen ontwerp, waardoor een enkel filter een groot filteroppervlak en een langere levensduur bereikt. Het filter gebruikt een speciale afdichtingstructuur die aan de buis is gekoppeld, niets met de filterbehuizing.

image001


2. High flow cartridge filtermateriaal

Filter onderdelen

Materiaal

Lichaamshell

CS, SS304, SS316L, C276,2205, Coating

Filter vulling

PP, PTFE, gevouwen roestvrij staal

Pakking van carrosserie

Bun-N, fluoro-rubber, metalen spiraalgewonden pakking

 

3.FAQ

1. Wat is de levertijd van uw machine?

A: In het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd.

2. Hoe lang kan de verzendperiode duren, hoe kunt u ervoor zorgen dat de machine niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

3. Mag ik weten welke betaling door uw bedrijf wordt geaccepteerd?

A: Tot dusver 100% T / T vóór verzending, en 30% aanbetaling betaald door T / T, evenwichtig betaald door L / C zijn beschikbaar.

4. Hoe is uw goederenkwaliteit?

A: We hebben vele jaren met veel wereldklasse samengewerkt, bijvoorbeeld, Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung engineering, BASF, Bayer, Worlypesons, etc. klanten.

Onze producten kregen een goed antwoord van onze klanten.


Onderzoek