Volledig automatisch filteren

1. Volledig Auto Filter Introductie Volledig Auto Filter is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijplijn om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veiligheid bediening eenvoudig onderhoud, XF serie zelfreinigende filter wordt veel gebruikt in alle industrie area.XF-X05 zelfreinigend borstelfilter ...

Productdetails

1. Volledige introductie van Auto Filter

Volledig automatisch filter is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veilige bediening eenvoudig onderhoud, XF-serie zelfreinigend filter wordt veel gebruikt in alle industriegebieden. XF-X05 zelf reinigingsborstelfilter is met hoge filtratieprestaties in de toestand van het filteren van neergeslagen vaste stoffen, vloeistofstromen in zijde en uit de zijkant, die efficiënter in het proces van filtratie is.

image001


2.Application

█ Automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt in bijna alle industriële waterzuiveringsinstallaties, zoals watervoorziening, watergezuiverd systeem, water walgelijk, de geur van zout water dat wordt gebruikt voor koeling, verwerking en brandbeveiliging. Dit filterbeheersysteem kan ervoor zorgen dat waterbronnen cycleren en kosten besparen.

█Deze mechanisch gereinigde filters worden veel gebruikt in de procesindustrie ter bescherming van de warmtewisselaars, pijpleidingspomp, recyclingsysteem voor afvalwaterbehandeling, enz.

█ Mechanisch gereinigde filters met hoog debiet kunnen worden gebruikt in de elektrische energiesector ter bescherming van de warmtewisselaars, pijpleidingspomp, waterspuitmond, afvalwaterrecyclingsysteem, enz.

█ Automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt voor de pulpverwerkende industrie om vezels van water te verwijderen om verstopping van het mondstuk te voorkomen en de schors en de chip in het circulatieproces te scheiden.


3. onze voordelen

een. Uitgebreide productie-ervaring: wij zijn gespecialiseerd in automatische zelfreinigende filters, zoals borstelfilter, schraperfilter, roestvrijstalen waterfilterhuis, terugspoelfilter, filterzakhuis en patroonfilterhuis met een ervaring van 10 jaar.

b. Volledige productiefaciliteiten voor borstelfilter: bezit precisie radiale boringsmachine, plaat buigende broodjes, draaibank, Schaafmachine type maalmachine, Boor en maalmachine, CNC plasmasnijmachine, Omschakelaar impuls argon booglassenmachine, Omschakelaar smelt polaire gas afgeschermde lasmachine, lassen manipulator, Co2 gas afgeschermde lasmachine, zelf regelbare wielplank, rijden en andere geavanceerde apparatuur.

image003_01image003_02


Onderzoek