Volautomatische filtratie

1. Volautomatische Filtratie Inleiding Volautomatische Filtratie is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijplijn om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veiligheidsoperatie eenvoudig onderhoud, XF-serie zelfreinigend filter wordt veel gebruikt in alle industrie area.XF-X05 zelf ...

Productdetails

1. Volautomatische Filtratie-introductie

Volautomatische filtratie is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veiligheidsoperatie eenvoudig onderhoud, zelfcorrigerend filter uit de XF-serie wordt veel gebruikt in alle industriegebieden. XF-X05 zelf reinigingsborstelfilter is met hoge filtratieprestaties in de toestand van het filteren van neergeslagen vaste stoffen, vloeistofstromen in zijde en uit de zijkant, die efficiënter in het proces van filtratie is.

image001


2. werkingsprincipe

Het reinigingsproces wordt gedaan door een zuigscanner, het maakt een spiraalvormige scanbeweging en absorbeert de onzuiverheid op het oppervlak van het gaas en ontlaadt via een afvoerklep, de scanner wordt aangedreven door een tweewegrotatie van de elektromotor door een schroef.

De opening van de afvoerklep wordt geregeld door een driewegsolenoïdeklep met twee posities, het hele proces duurt ongeveer 35 seconden, in dit processysteem blijft de doorstroom behouden.

Water stroomt door de filterinlaat en stroomt van buiten naar binnen in de richting van grof gaas en stroomt vervolgens door fijnmazig net van binnen naar buiten, de onzuiverheid zal worden onderschept door het fijne gaas in dit proces en ook wat drukverlies vormen, grof gaas is ontworpen om bescherm de schone apparatuur en voorkom dat grote deeltjes beschadigen, zodat het niet voor filtratie is.


3.FAQ

een. Mag ik weten welke betaling door uw bedrijf wordt geaccepteerd?

A: Tot dusver 100% T / T vóór verzending, en 30% aanbetaling betaald door T / T, evenwichtig betaald door L / C zijn beschikbaar.

b. Over de after-sales service, hoe kunt u de problemen van uw buitenlandse klant op tijd oplossen?

A: De garantie van onze machine is normaal 12 maanden, tijdens deze periode zullen wij de internationale koerier onmiddellijk regelen, om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.

Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).

c. Nadat we een bestelling hebben geplaatst, kunt u de installatie van de machine nu regelen?

A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.

1

2

3


Onderzoek