Automatische terugspoelfilter kaarsfilter

C andle-filter (Model: INOCO-DS-A7) introductie Het kaarsfilter is, zoals alle drukfilters, te zien in proceslijnen die omgaan met titaniumdioxide, rookgas, pekelverheldering, rode modder, porseleinaarde, fijne chemicaliën en vele andere toepassingen die een efficiënte cake met weinig vocht vereisen ...

Productdetails

C andle-filter (Model: INOCO-DS-A7) introductie  

Het kaarsfilter is, zoals alle drukfilters, te zien in proceslijnen die omgaan met titaniumdioxide, rookgas, pekelverheldering, rode modder, porseleinaarde, fijne chemicaliën en vele andere toepassingen waarvoor een efficiënte filtratie met lage vochtigheidskoek of een hoge mate van polijsten vereist is . Casselfilters worden ook gebruikt voor verdikking om een ​​geconcentreerde stroombare suspensie te produceren door partiële verwijdering van de vloeistoffase als filtraat. Deze manier van werken is mogelijk, omdat kaarsenfilters op zeer korte cyclustijden kunnen werken, gebruikmakend van de hoge filtratiesnelheden terwijl de cakes nog steeds dun zijn. Een van de kenmerken van kaarsfilters bij gebruik voor verdikking is hun heldere filtraat, omdat zwaartekrachtverdikkers, naar analogie, overlopen produceren die altijd een bepaalde hoeveelheid fijne gesuspendeerde vaste stoffen bevatten.

Werkend principe

Tijdens de filtratie, die plaatsvindt in een drukvat, wordt de vloeistof van buitenaf door het filtermedium geperst. Stevig verbinden op het oppervlak en vormen een uniforme taart. De koek blijft op de filterelementen vanwege hun concaaf-convex profiel en een continu onderhouden drukverschil erover. Wanneer de druk naar de ingestelde klep daalt, worden de inlaat- en uitlaatklep uitgeschakeld. Perslucht stroomt in het filter en droogt de filterkoek, bij het terugspoelen wordt het deeltje verwijderd en kan het filterelement worden geregenereerd.

Een ander kenmerk van kaarsfilters is de cilindrische vorm van de elementen die de gevormde cake behouden. Deze vorm, in tegenstelling tot Plate, Leaf of Filterpressen, verhoogt het filtratiegebied wanneer cakes dikker worden en enigszins gecompenseerd worden door de afname in filtratiesnelheden.

Kaarsfilters zijn zeer goed geschikt voor de omgang met ontvlambare, giftige en corrosieve materialen, omdat ze zijn geautoclaveerd en ontworpen voor gevaarlijke omgevingen waar hoge druk en veilige werking vereist zijn. Evenzo kunnen ze gemakkelijk omhuld worden voor toepassingen wanneer hete of koude temperaturen moeten worden bewaard. Deze functies zijn niet mogelijk op Filterpressen die het openen van platen in de atmosfeer vereisen om een ​​cakeontlading aan het einde van elke cyclus mogelijk te maken.

Kaarsfilters zijn beschikbaar in alle maten en de grotere typen hebben een oppervlakte van 200 m2 en bevatten 250 of meer filterelementen die zijn geïnstalleerd in vaten met een diameter van 2,5 tot 3,0 meter. Het werkdrukbereik is vrij breed, maar de meeste kaarsenfilters werken op een druk van 6 bar. Het kan gebruikt worden als filter 1 micron voor voorfilterkaars.

voordelen

■ Uitstekende cakelossing.

■ Past zich gemakkelijk aan de mestverdikking aan.

■ Minimale vloeroppervlakte.

■ Mechanisch eenvoudig omdat er geen complexe afdichtingen of lagers zijn.

■ Nat en droog lossen

■ De gefilterde vaste stoffen worden ontwaterd en afgevoerd door terugblazen met gas, filterkoek kan worden gebruikt voor reactie.

■ Continue verdikking

■ Dit filtertype maakt continue filtratie mogelijk zonder onderbreking van de stroom; de vaste stof wordt teruggespoeld in de vloeistof en afgevoerd in de vorm van een suspensie, dit filtratieproces is voornamelijk van toepassing op processen waarbij contious flow vereist is.

■ Kaarsfilterontwerp, dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge productienorm van de farmaceutische en biotech-industrie. De oppervlakteafwerking en het ontwerp van de binnenkant maken een effectieve reiniging van alle onderdelen in contact met het product mogelijk.

Dit filtersysteem is met succes toegepast in deze velden.

■ Titaandioxide ■ Verwijdering van de katalysator
■ Het huidige bord ■ Fosfateren
■ Viscose vezels ■ Actieve kool
■ Nikkelproductie ■ Zeolietproductie
■ Ontzwaveling van stookgas ■ Productie van eetbare olie
■ Afvalwaterzuivering ■ Chlooralkaliproductie
■ Hars ■ Polyol
■ Productie van PVC

■ Ontzwaveling van gas


Aftersales

Inoco biedt hoogwaardige, gespecialiseerde en tijdige service. We kunnen alle technische gegevens leveren die nodig zijn voor het project, tekenen, productinstructie, productievoortgang en ITP.

FAQ

1. Bent u een fabrikant, handelsonderneming of een derde partij?

A: Wij zijn een fabrikant en we hebben ons bedrijf sinds 2007 opgebouwd.

2. Wat is uw minimale bestelhoeveelheid, kunt u me monsters sturen?

A: Onze minimale hoeveelheid is 1 set, omdat ons product machineapparatuur is, het is moeilijk om u monsters te sturen, maar we kunnen u een catalogus sturen, van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken.

3. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

4. Aangezien de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

5. Nadat we een bestelling hebben geplaatst, kunt u de installatie van de machine nu regelen?

A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.

6. Hoe kan ik de after-service krijgen?

A: Wij sturen u de reserveonderdelen gratis als de door ons veroorzaakte problemen. Als het de door mensen gemaakte problemen zijn, sturen we ook de reserveonderdelen, maar deze worden in rekening gebracht. Elk probleem, u kunt ons rechtstreeks bellen.


图片 7.png

Onderzoek