Filtratie-apparatuur voor dubbelzakfilterzak

Duplexzakfilter introductie INOCO-D duplexzakfilter is het filtersysteem dat twee sets zakfilters gebruikt om de effecten te bewerkstelligen, een werk-, een standby- of twee filter werken in beide. Het is gemakkelijk te installeren en schoon te maken en een groter filtergebied heeft meer vuile hoeveelheden, hoe meer werktijd ...

Productdetails

Introductie van dubbelzakfilter

INOCO-D duplexzakfilter is het filtersysteem dat twee sets zakfilters gebruikt om de effecten te bewerkstelligen, een werk, een standby of twee filters werken in beide. Het is gemakkelijk te installeren en schoon te maken en een groter filtergebied heeft meer vuile hoeveelheden, hoe meer werktijd en hoe minder schoontijden.

Redelijke structuur, dekking klein een gebied van een gebied kleine, goede afdichting, grote stroomcapaciteit eenvoudige bediening, de binnen- en buitenkant van de filterbehandeling is zandstralen of polijsten verwerking, dus het oppervlak is glad en goede prestaties van het oppervlak.


Technische data

Materiaal: CS, SS304, SS316L, CS-lijn PO, CS-beklede PTFE

Filternauwkeurigheid: 2-100mesh

Werktemperatuur: 0-500 ℃

Werkdruk: 0-20 Mpa

Ontwerpcode: H21637-1991, ASME VIII

Kies in optie

Verstelbare filterpoot

Verwarmingsjas

Hoge temperatuur en hoge druk ontwerp

Toepassing

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtratie van voorbehandelingsbad, filtratie van E-Coat, topcoat en blanke lak, primer, verfringlijnfilters, onderdelenreinigingsvloeistoffen, trekverbindingen, smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en pompinlaatfilters.

产品 说明 模板 254459.png

Chemisch

Katalysatorwinning, verwijdering van pijpschaal, polijsten van waterige procesvloeistoffen, alkaliën, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gelverwijdering van harsen. Verwijdering van actieve kool of katalysator in de fijnchemicaliënindustrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in de chemische verwerking. INOCO filterzakken voldoen aan deze toepassingsvereisten voor hoge filtratie-efficiëntie in combinatie met een lange levensduur en betrouwbaarheid.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronica

Wafer and chip processing, elektronische etsbaden, fotochemisch polijsten en high-water waterfiltratie en prefiltratie van verschillende membraanfiltratieprocessen om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO filterzakken tonen de vereiste zuiverheid, efficiëntie en consistente prestaties.

产品 说明 模板 255469.png

Eten en drinken

Polijstfiltratie van wijn, sterke drank en bier, verwijdering van deeltjes uit eetbare oliën, verwijdering van koolstofzwart uit cellulose, verwijderen van slijm in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, polijstpasta, verwerking van zetmeel, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO filterzakken voldoen aan de FDA- en zelfs EEG-normen voor voedselverwerking en kunnen voldoen aan de unieke en gevarieerde eisen van deze toepassingen.

产品 说明 模板 256007.png

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, filtratie van het voorbehandelingssysteem, edelmetaalherstel, metaalbewerkingsvloeistoffen en trekverbindingen. Onderdelenreinigingsmachines gebruiken onze filterzakken voor het minimaliseren van achtergebleven vuil op onderdelen.

产品 说明 模板 256358.png

Petrochemicals

Filtratie van smeeroliën, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amineoplossingen, filtratie van glycolvloeistoffen, gaszuiveringsprocessen, destillatie- en kraakprocessen, amine-wasmachines, off-shore filterstations, olieboringen en injectievloeistoffen.

产品 说明 模板 256762.png

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraten, verwijdering van verfcoagulaten, solventfiltratie, verwijdering van opslagverontreinigingen, vullijnen en verfmenglijnen, monomeerzuivering.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisch

Terugwinnen van dure actieve ingrediënten, katalysator opnieuw gebruiken, actieve koolzuivering en -verwijdering, filtratie van gelatines, hormonen, vitamine-extracten, polijsten van kruidenmengsels, eiwitverwijdering uit plasma, filtratie van zoutoplossingen.

产品 说明 模板 257454.png

Harsen, kunststoffen, inkten en coatings

Olie- en polymeerfiltratie, dispersies, polymerisatiebatches, harsen voor blikcoatings, kunststofmengsels, drukinkt, kunststofverwerking, papiercoatings, zeer zuivere inkjetvloeistoffiltratie.

产品 说明 模板 257814.png

Water behandeling

Goed waterfiltratie, waterzuiveringsinstallaties, slibverwijdering, verwijdering van pijpschaal, zand en algenverwijdering uit zeewater, terugwinning van ionen uit hars, verwijdering van calciumafzetting, filtratie van chemicaliën die worden gebruikt voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoreninstallaties. Oppervlaktewaterfiltratie is een gebied dat traditioneel wordt gedomineerd door cartridgefiltratie. Nu zijn de hoge efficiëntie en lange levensduur van INOCO High Performance Filter Bags een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.


Onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe installatiebouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø Levertoebehoren op elk moment;

Ø Teleltechnisch advies en diensten;

Ø Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

Voordeel

■ Zuigfilter kan worden uitgerust met verschillende hoeveelheden elementen om een ​​maximaal filteroppervlak in elke filterbehuizingstoepassing te bieden om tijdens het werken het minste drukverlies te hebben.

■ Supersnel debiet.

■ Rigide filterelement- en variëteitopties.

■ Volledig automatische zelfreiniging, het is automatisch filter.

■ Eenvoudig, betrouwbaar en economisch.

FAQ

1. Waar is uw fabriek gevestigd?

A: Ons fabrieksadres is: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong-industriepark, Wuxi-stad, Jiangsu-provincie, China.

2. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

3. Kan de machine worden aangepast als onze behoefte, zoals op ons logo?

A: Zeker onze machine kan worden aangepast als uw behoefte, zet op uw logo is ook beschikbaar.

4. Mag ik weten welke betaling door uw bedrijf wordt geaccepteerd?

A: Tot dusver 100% T / T vóór verzending, en 30% aanbetaling betaald door T / T, evenwichtig betaald door L / C zijn beschikbaar.


图片6.png

Onderzoek