Inline-statische menger

1. Inline statische mixer Introductie Het is Geschikt voor hoge viscositeit vloeistof-vloeistof mengen, reactie absorptie mengproces of productie van polymeer vloeistof absorptie, reactie mengsel, proces of productie van polymeer vloeistof reactieproces, vooral voor hoge capaciteit debiet hebben beter .. .

Productdetails

1.Inline statische mixer Inleiding

Het is Geschikt voor hoog-viscositeitsvloeistof-vloeistofmenging, reactie-absorptie mengproces of productie van polymeervloeistofabsorptie, reactiemengsel, proces of productie van polymeervloeistofreactiewerkwijze, in het bijzonder voor hoge capaciteitsstroomsnelheid betere verwerking.

image001


2. Technische parameters

Mechanische ontwerpgegevens

Statische menger leveringsomvang

Behuizing en mengelement

Pijp diameter

Einde verbinding

ASME 16.5 Klasse 150

Ontwerptemperatuur (° C)


Toepassing

█ Het is geschikt voor viscositeit ≤ 104 CP.

█ Het is samengesteld uit veel X-cross-eenheden en heeft een X-structuur.

Onze voordelen

een. Grondstoffen van hoge kwaliteit: we kiezen voornamelijk grondstoffen van grote staalfabrieken, zoals TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, de beste en grootste grondstoffabrikant in China.

b. Strikte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de eisen van het productontwerp en -proces en het verstrekken van betrouwbare testgegevens.


FAQ

1. Hoe lang kan de verzendperiode duren, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

2. Wat is de levertijd van het filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na vooruitbetaling, als OEM, zal het 40-45 dagen na geavanceerde betaling zijn, haven van levering is Shanghai.

image003


Onderzoek