Grote tassen Filter filterzak

Grote tassen introductie SGD - 01D serie grote filter filterzak heeft veel filtratie gebied en de opslagcapaciteit van de onreinheid. Het bestaande systeem van de filter van de tas kunt deze reeks filterzak. Het kan niet alleen verlengen de levensduur van de filterzak, vervanging frequentie verminderen, maar kan ook...

Productdetails

Grote filter zakkenintroductie

SGD - 01D serie groot filterzak heeft veel filtratie gebied en de opslagcapaciteit van de onreinheid. Het bestaande systeem van de filter van de tas kunt deze reeks filterzak. Het kan niet alleen de levensduur van de filterzak langer, vervanging frequentie verminderen, maar ook kan verminderen de kosten van uitvaltijd en vervanging. Klanten kunnen met behulp van grote stroom filterzak, een kleinere filter om te voldoen aan de eisen voor het filteren van de grote stroom, waardoor de filter kosten gebruiken.


Advantages

Onzuiverheid opslagcapaciteit is 1,8 maal van de traditionele 2# filterzak, investeringen en kosten besparen.
Uiterlijk grootte is het zelfde met internationale standaard filterzak, gemakkelijk kan worden opgewaardeerd tot SGD-G5 serie grote stroom filterzak.
Gebruik de patent Sync - Ring™ serie filter zak ring, met perfecte afdichting effect en eenvoudige installatie.
Ondersteuning mand heeft doorgegeven via de destructieve drukproef, hoge sterkte en hoge veiligheid.
Met SGD-G5 serie grote stroom filter zak installatie beugel, zal vervanging sneller zijn dan standaard filterzak, die binnen 30 seconden.

Technische gegevens

Filtratie nauwkeurigheid (μm): 1/5/10/25/50/75/100/150/200
Filter zak materiaal: PP, PE, NYLON
Werken van temperatuur: PP< 80="" ℃,="" pe="">< 140="" ℃,="" nylon="">< 150="">
Max drukverschil vervanging: 0,5-1 kg/cm2 (volgens verschillende viscositeit)
Filter zak formaat (inch): 7 diameter, lengte 28
Maximaal debiet (water): 20-45 m3 / h

200 micron filter bag.jpg                                                                

 Toepassing

 

 

 

产品说明模板 254114.png

 

Automotive

Filtratie van voorbehandeling bad, filtratie van E-jas, aflak en graffiti, primer, verf ring lijn filters, onderdelen reinigen van vloeistoffen, tekening van verbindingen, smeermiddelen, metalen werken vloeistoffen en pomp inname filters.

 

 

 

产品说明模板 254459.png

 

Chemische stof

De terugwinning van de katalysator, verwijdering van pijp schaal, verwijdering uit harsen polijsten van waterige proces vloeistoffen, logen, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gel. Actieve kool of katalysator verwijdering in de fijnchemie-industrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in chemische verwerking. INOCO Filter tassen voldoen aan de toepassingseisen van deze voor hoge filtratie efficiëntie in combinatie met lange levensduur en betrouwbaarheid.

 

 

 

产品说明模板 255038.png

 

Elektronica

Wafer en chip van verwerking, elektronische etsen Baden, foto- chemisch polijsten en highpurity van water filtratie en prefiltration van verschillende processen van de filtratie van de membraan om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO Filter zakken tonen de vereiste zuiverheidsgraad, efficiëntie en consistente prestaties.

 

 

 

产品说明模板 255469.png

 

Eet- en drinkgelegenheden

Polijsten filtratie van wijn, gedistilleerde drank en bier, verwijdering van deeltjes van eetbare oliën, verwijderen van roet uit cellulose, slime verwijdering in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, maïs siroop polijsten, zetmeel verwerking, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO Filter tassen voldoen aan de FDA en zelfs EEG voedselverwerking normen en kan voldoen aan de eisen van het unieke en gevarieerde van deze toepassingen.

 

 

 

产品说明模板 256007.png

 

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, voorbehandeling systeem filtratie, herstel van de edele metalen, metalen werken vloeistoffen en tekening verbindingen. Delen van reinigingsmachines gebruiken onze filter tassen voor het minimaliseren van de resterende vuil op onderdelen.

 

 

 

产品说明模板 256358.png

 

Petrochemie

Filtratie van lube olie, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amine oplossingen, filtratie van glycol vloeistoffen, gas zuivering processen, distillatie en kraken processen, amine sluitringen, offshore-filter stations, olie boren en injectie vloeistoffen.

 

 

 

产品说明模板 256762.png

 

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraat, verwijdering van verf stolt, oplosmiddel filtratie, verwijdering van opslag contaminanten, vulling lijnen en verf mengen lijnen, monomeer zuivering.

 

 

 

产品说明模板 257071.png

 

Farmaceutische

Herstel van dure werkzame bestanddelen, katalysator re covery, de actieve koolstof zuivering en de verwijdering, de filtratie van gelatines, hormonen, vitamine extracten, polijsten van kruiden mengsels, eiwit verwijdering van plasma, filtratie van zoutoplossingen.

 

 

 

产品说明模板 257454.png

 

Harsen, Plastics, inkten en Coatings

Olie- en polymeer filtratie, dispersies, polymerisatie batches, harsen voor kan coatings, compounding kunststoffen, drukinkt, Kunststofverwerking, papier coatings, hoge zuiverheid inkjet-vloeistof filtratie.

 

 

 

产品说明模板 257814.png

 

Waterbehandeling

Goed water filtratie, waterzuiveringsinstallaties, slib verwijderen, verwijderen van de schaal van de pijp, zand en algen verwijderen van zeewater, ionenwisseling hars herstel, calcium storting verwijdering, filtratie van chemicaliën voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoren instal vertalingen. Oppervlakte water filtratie is een gebied dat traditioneel gedomineerd door cartridge filtratie. De hoge procesefficiëntie en de lange levensduur van INOCO High Performance Filter tassen nu een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.


Onze service

Ø bieden het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø ontwerpen en de productie van niet-standaard uitrusting;

Ø Professional technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø aanbod accessoires op elk gewenst moment;

Ø andere speciale technische dienst volgens de vereisten van de klant.

图片1.png

Kwaliteitsborging

1.Strikte contract controle invloved alle afdelingen te verzekeren van de haalbaarheid van elke order.

2. verwerken ontwerp en de validatie vóór bulk productie.

Strikte controle op alle materialen van grond- en hulpstoffen, alle grondstoffen de wereld geavanceerd niveau bereiken.

3.on-Vestigingsinspec naar alle processen, inspectie record houden traceerbaar voor 3 jaar.

4. alle inspecteurs zijn geschoold met internationale certificaten.

5. gekwalificeerde WPS en garantie van de professionele lassers lassen van kwaliteit.

6.100% inspectie van afgewerkte spruiten vóór verzending.

7. advanced en voltooien van de test- en inspectie apparatuur: NDT, metalen Microscoop, effect tester, hardheidtester...

8. regelmatige opleiding van controlepersoneel.

FAQ

1. Hoe kom ik aan uw fabriek?

A: onze fabriek is in de buurt van shanghai luchthaven, wij halen u op de luchthaven.

2. kan de machine worden aangepast als onze behoefte, zoals zetten ons logo?

A: zeker onze machine kan worden aangepast als uw behoefte, Put op uw logo is ook beschikbaar.

3. Nadat we een bestelling te plaatsen, zal u de installatie van de machine op dit moment regelen?

A:all de machines goed zal worden getest voordat geleverd, dus bijna van hen kan worden gebruikt direct, ook onze machine zijn gemakkelijk te worden geïnstalleerd, als u klant heeft onze hulp nodig, wij zullen pleased zijn om te regelen van de installatie, maar alle kosten zullen door u in rekening gebracht.


Onderzoek