Pijpleiding mand vulinrichtingen

1. pijpleiding mand vulinrichtingen invoering INOCO pijpleiding mand zeef kan uiteraard verlengen de levensduur van de belangrijkste apparatuur, operationele efficiëntie te verbeteren en voorkomen van het risico van dure systeem downtime. INOBS filter werkt ook goed als het direct grote deeltjesfilter. De metalen filter mand...

Productdetails

1. pijpleiding mand vulinrichtingen introductie

INOCO pijpleiding mand zeef kan uiteraard verlengen de levensduur van de belangrijkste apparatuur, verbeteren van operationele efficiëntie en voorkomen van het risico van dure systeem downtime. INOBS filter werkt ook goed als het direct grote deeltjesfilter. De metalen filter mand is herbruikbaar door schoonmaak en kosten minder filter mediaconsumptie.

image001


2. functies

Toepasselijke vloeistoffen: brede toepasbaarheid, alle vloeistoffen die grote deeltjes.
Filtratie-functie: het verwijderen van grote deeltjes; zuiveren van vloeistoffen, belangrijke apparatuur te beschermen.
Filtratie type: particlefiltration, filter met herbruikbare filtermedia, die moet worden periodieke handmatige vervangen.

INOBS Filter kan worden geïnstalleerd op pijpleidingen van 1 naar 48 inch. Het standaardontwerp druk is 0.6MPa en 1.0MPa.Higher op maat gemaakte design druk is beschikbaar.


3. bedrijf mijlpalen

1996 Wuxi Aochi filtratie apparatuur Co., Ltd wordt opgericht in Wuxi en werd het eerste bedrijf voor de productie van OEM-producten voor de buitenlandse onderneming in Wuxi.

2007 Wuxi Aochi geherstructureerd en YNT werd opgericht dat is gericht op de productie en verkoop van filters en filterelementen.

2011 vastgesteld Nantong plant van filter element productiebasis.

2012 gevestigd Furong plant, voor het ontwerpen en de fabricage van automatische filtratie-systeem.

2014 geherstructureerd Guangzhou dingsuo, gevestigde YNT anti-roest apparatuur corp.

image003_01image003_02Onderzoek