Filteroplossingen voor kunststof filterbehuizingen

Introductie van plastic filterhuis INOCO SGD-P kunststof filterhuis is het filtratiesysteem van 100% PP-materiaal, zoals PP met uitstekende chemische bestendigheid, het kan worden toegepast in veel van de zuur- en alkalivloeistof. De geïntegreerde carrosserie, geen naden, geen dode hoek. De juiste maat kan ...

Productdetails

Introductie van kunststof filterhuis

INOCO SGD-P kunststof filterhuis is het filtersysteem van 100% PP-materiaal, zoals PP met uitstekende chemische weerstand, het kan worden toegepast in veel van de zuur- en alkalivloeistof.

De geïntegreerde carrosserie, geen naden, geen dode hoek. Door de juiste maat kan het een soort hoogwaardig, hoog efficiënt filter worden met economische en praktische producten.


bestek

Type: vloeistof stroomt aan de zijkant en uit de zijkant.

Ontwerpdruk: 0.6Mpa

Ontwerptemperatuur: 80 ℃

Max stroomsnelheid: 25 m3 / h

Cap of filter: vastgezet door draad

Onderkant filter: vaste poten (3st in normaal)

Filterzak: PP-materiaal met allerlei filternauwkeurigheid

Aansluiting type inlaat en uitlaat: 2 "draad of 2" flens


图片3.png

Toepassing

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtratie van voorbehandelingsbad, filtratie van E-Coat, topcoat en blanke lak, primer, verfringlijnfilters, onderdelenreinigingsvloeistoffen, trekverbindingen, smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en pompinlaatfilters.

产品 说明 模板 254459.png

Chemisch

Katalysatorwinning, verwijdering van pijpschaal, polijsten van waterige procesvloeistoffen, alkaliën, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gelverwijdering van harsen. Verwijdering van actieve kool of katalysator in de fijnchemicaliënindustrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in de chemische verwerking. INOCO filterzakken voldoen aan deze toepassingsvereisten voor hoge filtratie-efficiëntie in combinatie met een lange levensduur en betrouwbaarheid.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronica

Wafer and chip processing, elektronische etsbaden, fotochemisch polijsten en high-water waterfiltratie en prefiltratie van verschillende membraanfiltratieprocessen om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO filterzakken tonen de vereiste zuiverheid, efficiëntie en consistente prestaties.

产品 说明 模板 255469.png

Eten en drinken

Polijstfiltratie van wijn, sterke drank en bier, verwijdering van deeltjes uit eetbare oliën, verwijdering van koolstofzwart uit cellulose, verwijderen van slijm in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, polijstpasta, verwerking van zetmeel, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO filterzakken voldoen aan de FDA- en zelfs EEG-normen voor voedselverwerking en kunnen voldoen aan de unieke en gevarieerde eisen van deze toepassingen.

产品 说明 模板 256007.png

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, filtratie van het voorbehandelingssysteem, edelmetaalherstel, metaalbewerkingsvloeistoffen en trekverbindingen. Onderdelenreinigingsmachines gebruiken onze filterzakken voor het minimaliseren van achtergebleven vuil op onderdelen.

产品 说明 模板 256358.png

Petrochemicals

Filtratie van smeeroliën, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amineoplossingen, filtratie van glycolvloeistoffen, gaszuiveringsprocessen, destillatie- en kraakprocessen, amine-wasmachines, off-shore filterstations, olieboringen en injectievloeistoffen.

产品 说明 模板 256762.png

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraten, verwijdering van verfcoagulaten, solventfiltratie, verwijdering van opslagverontreinigingen, vullijnen en verfmenglijnen, monomeerzuivering.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisch

Terugwinnen van dure actieve ingrediënten, katalysator opnieuw gebruiken, actieve koolzuivering en -verwijdering, filtratie van gelatines, hormonen, vitamine-extracten, polijsten van kruidenmengsels, eiwitverwijdering uit plasma, filtratie van zoutoplossingen.

产品 说明 模板 257454.png

Harsen, kunststoffen, inkten en coatings

Olie- en polymeerfiltratie, dispersies, polymerisatiebatches, harsen voor blikcoatings, kunststofmengsels, drukinkt, kunststofverwerking, papiercoatings, zeer zuivere inkjetvloeistoffiltratie.

产品 说明 模板 257814.png

Water behandeling

Goed waterfiltratie, waterzuiveringsinstallaties, slibverwijdering, verwijdering van pijpschaal, zand en algenverwijdering uit zeewater, terugwinning van ionen uit hars, verwijdering van calciumafzetting, filtratie van chemicaliën die worden gebruikt voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoreninstallaties. Oppervlaktewaterfiltratie is een gebied dat traditioneel wordt gedomineerd door cartridgefiltratie. Nu zijn de hoge efficiëntie en lange levensduur van INOCO High Performance Filter Bags een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.  Onze voordelen

een. Uitgebreide productie-ervaring: wij zijn gespecialiseerd in automatische zelfreinigende filters, zoals borstelfilter, schraperfilter, roestvrijstalen waterfilterhuis, spoelfilter, zakfilterhuis en patroonfilterhuis met een ervaring van 10 jaar. Onze voordelen

b. Volledige productiefaciliteiten voor borstelfilter: bezit precisie radiale boringsmachine, plaat buigende broodjes, draaibank, Schaafmachine type maalmachine, Boor en maalmachine, CNC plasmasnijmachine, Omschakelaar impuls argon booglassenmachine, Omschakelaar smelt polaire gas afgeschermde lasmachine, lassen manipulator, Co2 gas afgeschermde lasmachine, zelf regelbare wielplank, rijden en andere geavanceerde apparatuur.

c. Testapparatuur voor borstel zelfreinigend filter: X-ray detector, elektrische hydraulische testpomp, stretching machine en zo verder, apparatuur account kan worden verzonden.

d. Onze technici zullen regelmatig gepland onderhoud aan deze machines uitvoeren om te garanderen dat ze goed werken.

e. Grondstoffen van hoge kwaliteit: we kiezen voornamelijk grondstoffen van grote staalfabrieken, zoals TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, de beste en grootste grondstoffabrikant in China.

f. Strikte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de eisen van het productontwerp en -proces en het verstrekken van betrouwbare testgegevens.

g. Korte levertijd: Indien meer dan 10 sets, 50 dagen. We hebben ook een standaard borstel zelfreinigend filter in voorraad, als u 3-5 stuks nodig heeft, kunnen we snel leveren.

h. Veilige verpakking: houten artikel kan worden gebruikt om onze roestvrijstalen waterfilterbehuizing te bevestigen, ten slotte worden verpakt in het exporteren van houten kist, het verzendteken wordt buiten de kist geplaatst om de verzendingsinformatie van de geadresseerde aan te geven.

ik. De beste naverkoopdienst: Meer dan 60% producten worden verkocht aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Europa, en alle producten worden vertrouwd door binnenlandse en buitenlandse klanten.


图片4.png

FAQ

1. Bent u een fabrikant, handelsonderneming of een derde partij?

A: Wij zijn een fabrikant en we hebben ons bedrijf sinds 2007 opgebouwd.

2. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?

A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.

3. Wat is de levertijd van uw machine?

A: Over het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd.

4. Over de service na verkoop, hoe kunt u oplossen van de problemen van uw overzeese klant in de tijd?

A: De garantie van onze machine is normaal gesproken 12 maanden, tijdens deze periode zullen we de internationale express onmiddellijk regelen, om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.

Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).

5. waarom voor ons kiezen?

A: Wij zijn een van de hightechbedrijven, AAA-contracten en betrouwbare ondernemingen, AAA Technology Consulting Firm. Wij zijn de fabrikant verkregen het certificaat van ISO9001.

6. Hoe is uw prijsniveau?

A: Factory directe verkoop, we hebben hele productielijn werkproces van standaard producten om OEM onderdelen.


Onderzoek