Quick Open Bag Filter Behuizing Olie Zuiveringssystemen

Introductie van een snel open zakfilterhuis Eenvoudig te bedienen, groot voordeel van zakfilter, geschikt voor de toepassing van hoge flow en frequente vervanging van filterzaktechnologie, het is het meest geschikte filter voor batchproductieproces en veiligheidfiltratie. Kenmerken 1.Meest eenvoudig eenvoudig ...

Productdetails

Introductie van de snelloopzakfilterbehuizing  

Eenvoudig te bedienen, grote voordeel van zakkenfilter, geschikt voor de toepassing van hoge flow en frequente vervanging van filterzaktechnologie, het is het meest geschikte filter voor batchproductieproces en veiligheidfiltratie.

Kenmerken

1.Meest eenvoudig eenvoudig en veilig te gebruiken besturingssysteem, korte downtime tot de kortste tijd, verhoging van de productiviteit en verlaging van de bedrijfskosten.
2. Driepunts drukring zorgen voor een goede afdichting tussen filter en de filterzak, bijgevoegde gereedschappen maken de bediening zeer eenvoudig.
3.Spring hulpbalancering mechanisme maakt het gewicht van het dak zo licht als niets, alleen met de hand zachtjes duwen en trekken, kan het dak openen of naar beneden.
4. hoge kwaliteit o-ring afdichting, zorgen voor de bediening is handig en betrouwbaar.
5. Side in en bottom out ontwerp zorgt ervoor dat de vloeistof volledig kan worden uitstoot, op hetzelfde moment met behulp van de tangens export te kiezen.
6. Standaardmodus voor 2 ~ 24 tas (1 # en 2 # tassen), grootste tas nummer is 40 zakken.


Water filter  housing.jpg

Technische data

Productienormen:

GB150 "CS", ASME "U" -zegel.

Werkdruk:

0,6 Mpa tot 5,0 Mpa.

Ontwerptemperatuur:

0 ~ 80 ℃.

Toepasselijk medium:

water, chemicaliën, gas, enz., inclusief ontvlambare en explosieve materialen.

Opmerking: Druk en temperatuur zijn afhankelijk van de sterkte van het filtermateriaal en de speciale toestand, neem contact met ons op


Model

Stroomsnelheid (m2 / HF)

N1 / N2

φD

H1

H2

H3

B

SGD-K-1

160

4"

558

926

508

1727

400

SGD-K-2

200

5"

608

930

508

1727

425

SGD-K-3

240

6"

658

935

508

1727

450

SGD-K-4

320

8"

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10"

958

1102

483

2266

600

SGD-K-6

480

10"

1008

1102

483

2266

625


Toepassing

产品 说明 模板 254114.png

Automotive

Filtratie van voorbehandelingsbad, filtratie van E-Coat, topcoat en blanke lak, primer, verfringlijnfilters, onderdelenreinigingsvloeistoffen, trekverbindingen, smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en pompinlaatfilters.

产品 说明 模板 254459.png

Chemisch

Katalysatorwinning, verwijdering van pijpschaal, polijsten van waterige procesvloeistoffen, alkaliën, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gelverwijdering van harsen. Verwijdering van actieve kool of katalysator in de fijnchemicaliënindustrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in de chemische verwerking. INOCO filterzakken voldoen aan deze toepassingsvereisten voor hoge filtratie-efficiëntie in combinatie met een lange levensduur en betrouwbaarheid.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronica

Wafer en chip verwerking, elektronische etsbaden, fotochemisch polijsten en zeer zuiver waterfiltratie en prefiltratie van verschillende membraanfiltratieprocessen om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO filterzakken tonen de vereiste zuiverheid, efficiëntie en consistente prestaties.

产品 说明 模板 255469.png

Eten en drinken

Polijstfiltratie van wijn, sterke drank en bier, verwijdering van deeltjes uit eetbare oliën, verwijdering van koolstofzwart uit cellulose, verwijderen van slijm in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, polijstpasta, verwerking van zetmeel, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO filterzakken voldoen aan de FDA- en zelfs EEG-normen voor voedselverwerking en kunnen voldoen aan de unieke en gevarieerde eisen van deze toepassingen.

产品 说明 模板 256007.png

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, filtratie van het voorbehandelingssysteem, edelmetaalherstel, metaalbewerkingsvloeistoffen en trekverbindingen. Onderdelenreinigingsmachines gebruiken onze filterzakken voor het minimaliseren van achtergebleven vuil op onderdelen.

产品 说明 模板 256358.png

Petrochemicals

Filtratie van smeeroliën, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amineoplossingen, filtratie van glycolvloeistoffen, gaszuiveringsprocessen, destillatie- en kraakprocessen, amine-wasmachines, off-shore filterstations, olieboringen en injectievloeistoffen.

产品 说明 模板 256762.png

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraten, verwijdering van verfcoagulaten, solventfiltratie, verwijdering van opslagverontreinigingen, vullijnen en verfmenglijnen, monomeerzuivering.

产品 说明 模板 257071.png

farmaceutisch

Terugwinnen van dure actieve ingrediënten, katalysator opnieuw gebruiken, actieve koolzuivering en -verwijdering, filtratie van gelatines, hormonen, vitamine-extracten, polijsten van kruidenmengsels, eiwitverwijdering uit plasma, filtratie van zoutoplossingen.

产品 说明 模板 257454.png

Harsen, kunststoffen, inkten en coatings

Olie- en polymeerfiltratie, dispersies, polymerisatiebatches, harsen voor blikcoatings, kunststofmengsels, drukinkt, kunststofverwerking, papiercoatings, zeer zuivere inkjetvloeistoffiltratie.

产品 说明 模板 257814.png

Water behandeling

Goed waterfiltratie, waterzuiveringsinstallaties, slibverwijdering, verwijdering van pijpschaal, zand en algenverwijdering uit zeewater, terugwinning van ionen uit hars, verwijdering van calciumafzetting, filtratie van chemicaliën die worden gebruikt voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoreninstallaties. Oppervlaktewaterfiltratie is een gebied dat traditioneel wordt gedomineerd door cartridgefiltratie. Nu zijn de hoge efficiëntie en lange levensduur van INOCO High Performance Filter Bags een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.

FAQ  

1. Bent u een fabrikant, handelsonderneming of een derde partij?
A: Wij zijn een fabrikant en we hebben ons bedrijf sinds 2007 opgebouwd.
2. Waar is uw fabriek gevestigd?
A: Ons fabrieksadres is: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong-industriepark, Wuxi-stad, Jiangsu-provincie, China.
3. Wat is de levertijd van uw machine?
A: Over het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd. 4.Nadat we een bestelling plaatsen, kunt u dan de 4.installatie van de machine regelen ?
A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.
5. Hoe is uw prijsniveau?
A: Factory directe verkoop, we hebben hele productielijn werkproces van standaard producten om OEM onderdelen.
6. Welke apparatuur heeft u voor NDT-inspectie?
A: Wij hebben ultrasone gebrekkingsdetector, av miniatuur magnetische jukdetector, magnetische detector en penetratiedetector.


图片6.png

Onderzoek