Enkele tas Filter waterfilter huisvesting

Enkele tas filter huisvesting introductie één zak filter behuizing is de nieuwe filtratiesysteem, dat is gemaakt van roestvrij staal mand, filterzak in de behuizing van de filter, de RVS filter mand zal houden de filterzak en vloeistof zal vloeien voort uit de inlaat , vervolgens gefilterd door binnen...

Productdetails

Enkele tas filterhuisintroductie

Enkele tas filter behuizing is de nieuwe filtratiesysteem, dat is gemaakt van roestvrij staal mand, filterzak in de behuizing van de filter, de RVS filter mand zal houden de filterzak en vloeistof zal vloeien voort uit de inlaat, dan gefilterd door binnenin de tas met de richting van binnen naar buiten, zal de vuile deeltjes gevangen in de filterzak. Terwijl vervangen filterzak, kan de filter van de hele tas huisvesting systeem nog steeds worden gebruikt.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Technische gegevens 

Ontwerp, fabricage, controle en oplevering verwijzen naar HG21637-91, GB150-2011.
Flens standaard: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Verbindingstype: draad, hoepel, flens.
Inlaat & outlet grootte: 1-1/2".
Afvoer van grootte: 1/4".
Filter bag model: 1 # 2 # 3#, # 4.
Filtratie nauwkeurigheid: 0.5um-800um.
Druk ontwerpen: 1.6Mpa.
Temperatuur: 120℃ ontwerpen.
Oppervlaktebehandeling: zand stralen, polijsten, sanitaire polijsten

图片4.png

图片1.png

Materialen 

Shell materiaal: 20 #、304、316L、2205、2507.
Afdichting pakking: siliciumdioxide, NBR, PTFE
Filter zak materialen: polyester, PP, PA, PTFE, glass fiber


     Model

Tas-model

Debiet M3/H
M3/H

Shell hoogte
(MM)

Totale hoogte
(MM)

De diameter van de schelp
(MM)

De diameter van de tas
(MM)

Inlaat & outlet

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1''-4''

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1''-4''

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3, / 4''-2''

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3, / 4''-2''


Toepassing

产品说明模板 254114.pngAutomotive

Filtratie van voorbehandeling bad, filtratie van E-jas, aflak en graffiti, primer, verf ring lijn filters, onderdelen reinigen van vloeistoffen, tekening van verbindingen, smeermiddelen, metalen werken vloeistoffen en pomp inname filters.

 

 

 

产品说明模板 241660.png

 

Chemische stof

De terugwinning van de katalysator, verwijdering van pijp schaal, verwijdering uit harsen polijsten van waterige proces vloeistoffen, logen, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gel. Actieve kool of katalysator verwijdering in de fijnchemie-industrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in chemische verwerking. INOCO Filter tassen voldoen aan de toepassingseisen van deze voor hoge filtratie efficiëntie in combinatie met lange levensduur en betrouwbaarheid.

 

 

 

产品说明模板 242239.png

 

Elektronica

Wafer en chip verwerking, elektronische etsen van Baden, foto-chemische polijsten en highpurity water filtratie en prefiltration van verschillende processen van de filtratie van de membraan om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO Filter zakken tonen de vereiste zuiverheidsgraad, efficiëntie en consistente prestaties.

 

 

 

产品说明模板 242670.png

 

Eet- en drinkgelegenheden

Polijsten filtratie van wijn, gedistilleerde drank en bier, verwijdering van deeltjes van eetbare oliën, verwijderen van roet uit cellulose, slime verwijdering in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, maïs siroop polijsten, zetmeel verwerking, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO Filter tassen voldoen aan de FDA en zelfs EEG voedselverwerking normen en kan voldoen aan de eisen van het unieke en gevarieerde van deze toepassingen.

 

 

 

产品说明模板 243208.png

 

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, voorbehandeling systeem filtratie, herstel van de edele metalen, metalen werken vloeistoffen en tekening verbindingen. Delen van reinigingsmachines gebruiken onze filter tassen voor het minimaliseren van de resterende vuil op onderdelen.

 

 

 

产品说明模板 243559.png

 

Petrochemie

Filtratie van lube olie, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amine oplossingen, filtratie van glycol vloeistoffen, gas zuivering processen, distillatie en kraken processen, amine sluitringen, offshore-filter stations, olie boren en injectie vloeistoffen.

 

 

 

产品说明模板 243963.png

 

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraat, verwijdering van verf stolt, oplosmiddel filtratie, verwijdering van opslag contaminanten, vulling lijnen en verf mengen lijnen, monomeer zuivering.

 

 

 

产品说明模板 244272.png

 

Farmaceutische

Herstel van dure werkzame bestanddelen, katalysator re covery, de actieve koolstof zuivering en de verwijdering, de filtratie van gelatines, hormonen, vitamine extracten, polijsten van kruiden mengsels, eiwit verwijdering van plasma, filtratie van zoutoplossingen.

 

 

 

产品说明模板 244655.png

 

Harsen, Plastics, inkten en Coatings

Olie- en polymeer filtratie, dispersies, polymerisatie batches, harsen voor kan coatings, compounding kunststoffen, drukinkt, Kunststofverwerking, papier coatings, hoge zuiverheid inkjet-vloeistof filtratie.

 

 

 

产品说明模板 245015.png

 

Waterbehandeling

Goed water filtratie, waterzuiveringsinstallaties, slib verwijderen, verwijderen van de schaal van de pijp, zand en algen verwijderen van zeewater, ionenwisseling hars herstel, calcium storting verwijdering, filtratie van chemicaliën voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoren installaties. Oppervlakte water filtratie is een gebied dat traditioneel gedomineerd door cartridge filtratie. De hoge procesefficiëntie en de lange levensduur van INOCO High Performance Filter tassen nu een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.

 


Onderzoek