Roestvrij stalen mand zeef

1. RVS mand zeef invoering de metalen filter mand is herbruikbaar door schoonmaak en kosten minder filter mediaconsumptie. Het kan uiteraard verlengen de levensduur van de belangrijkste apparatuur, verbeteren van operationele efficiëntie en voorkomen van het risico van dure systeem downtime. INOBS filter ook werken...

Productdetails

1.Roestvrij stalen mand zeefIntroductie

De metalen filter mand is herbruikbaar door schoonmaak en kosten minder filter mediaconsumptie. Het kan uiteraard verlengen de levensduur van de belangrijkste apparatuur, verbeteren van operationele efficiëntie en voorkomen van het risico van dure systeem downtime. INOBS filter werkt ook goed als het direct grote deeltjesfilter. De metalen filter mand is herbruikbaar door schoonmaak en kosten minder filter mediaconsumptie.

image001


2. INOCO dubbele mand zeef specificatie 

Dubbele mand filter, een afkorting voor dubbele mand filter, bestaat voornamelijk uit twee mand filter, hebben van het voordeel van de nieuwe structuur, goede afdichting, hoge capaciteit, gemakkelijke bediening, breed toepassingsgebied, sterk aanpassingsvermogen en multifunctionele filteren apparatuur. Vooral met kleine glijdende zijwaarts waarschijnlijkheid, zorgen voor filter precisie en filter mand in een handomdraai. In principe hebben geen materiaalverbruik instelt, bedrijfskosten te verlagen.

 

3. voordeel

■Sucking filter kan worden uitgerust met verschillende hoeveelheid elementen kunnen filteren maximumareaal in elk filter huisvesting van toepassing om kleinste drukverlies tijdens het werken.

■Super hoog debiet

■Rigid filter element en diverse opties

■Fully automatische zelf schoonmaken, het is automatisch filter

■Simple, betrouwbare en economische

image003Onderzoek