Roestvrijstalen vloeistoffilter

1. Roestvrijstalen vloeistoffilter Inleiding RVS filter wordt veel gebruikt in metallurgie, chemie, aardolie, medicijnen, voedsel, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industrieel effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van ...

Productdetails

1. Roestvrijstalen vloeistoffilter Inleiding

Roestvrijstalen filters worden veel gebruikt in de metallurgie, chemische industrie, aardolie, medicijnen, voedsel, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industriële effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van afgewerkte olie, continugieten watersysteem van metallurgische industrie, watersysteem van hoogoven, water ontkalkingssysteem met water onder hoge druk. Het is een geavanceerd, efficiënt en eenvoudig te bedienen automatisch filterapparaat.


2. Technische parameters

image001

image002

 

3. Zelfreinigend filterproces

Wanneer het drukverschil van inlaat- en uitlaatpijpleiding de weergegeven waarde bereikt, start het filter het reinigingsproces. Het hele zelfreinigingsproces bestaat uit twee stappen: de afvoerklep opent; de twee roestvrijstalen borstels die worden aangedreven door de motor binnenin zullen verontreinigingen afborstelen die door het gaas zijn opgevangen en vervolgens zal de onzuiverheid worden afgevoerd uit de afvoerklep. Het hele reinigingsproces duurt ongeveer 15 tot 60 seconden, terwijl gedurende deze tijd de filtratie plaatsvindt. systeem stopt niet met stromen en wordt bestuurd door een schakelkast.

Controletype: het heeft drie model hiervan, tijd, drukverschil en PLC controle.

 

4.Bezoek mijlpalen

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co., Ltd werd opgericht in Wuxi en werd het eerste bedrijf dat OEM-producten voor buitenlandse bedrijven in Wuxi produceerde.

2007 Wuxi Aochi geherstructureerd en YNT werd opgericht, die zich richt op de productie en verkoop van filters en filterelementen.

2011 Gevestigde Nantong fabriek van filterelement productie-apparaat.

2012 Gevestigde fabriek in Furong, voor het ontwerpen en produceren van automatisch filtersysteem.

2014 Geherstructureerd Guangzhou-dinguo, gevestigde YNT anti-corrossionapparatuur corp.


image004

 


Onderzoek