Roestvrijstalen vloeistofzeef

1. Roestvrijstalen filter voor roestvrij staal Inleiding Roestvrijstalen filters worden veel gebruikt in de metallurgie, chemie, aardolie, medicijnen, voeding, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industrieel effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van ...

Productdetails

1. Roestvrijstalen zeef voor vloeistof Inleiding

Roestvrijstalen filters worden veel gebruikt in de metallurgie, chemische industrie, aardolie, medicijnen, voedsel, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industriële effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van afgewerkte olie, continugieten watersysteem van metallurgische industrie, watersysteem van hoogoven, water ontkalkingssysteem met water onder hoge druk. Het is een geavanceerd, efficiënt en eenvoudig te bedienen automatisch filterapparaat.

image001(001)

2. onze voordelen

een. Korte levertijd: als een container 15-20 dagen. We hebben ook een aantal standaard buizen en staven op voorraad, als u 3-5 stuks nodig heeft, kunnen we snel leveren.

b. Veilige verpakking: antiroestolie wordt op buizen en staven gespoten voor verzending, plastic doppen op buisuiteinden om het binnenoppervlak te beschermen, elke staaf moet worden beschermd met een kartonnen buis. Eindelijk vol zitten met zeewaardig pakket of in houten kist.

c. De beste naverkoopdienst: Meer dan 60% producten worden verkocht aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Europa, en alle producten worden vertrouwd door binnenlandse en buitenlandse klanten.

3. ONZE SERVICE

a.We bieden gratis technische service over AHU filter

b.Gratis ter plaatse toeren en introductie van onze fabriek

c.We bieden gratis procesontwerp en validatie

d.We kunnen garanderen dat monsters en goederen op tijd worden afgeleverd

e.Sluit follow-up van alle bestellingen door speciale persoon en houd klanten op de hoogte tijdig

f.Alle naverkoopverzoeken worden binnen 24 uur beantwoord

1

2

3Onderzoek