RVS waterfilterhuis

1. Roestvrijstalen waterfilterhuis Inleiding Het bestaat uit drie delen: zakbehuizing, steunmand en filterzakken. Volgens stroomsnelheid mag u meerdere zakken in een zakbehuizing gebruiken. Ten eerste komt de vloeistof vanuit de inlaat in de behuizing, die aan de zijkant of bovenaan kan worden geplaatst, en ...

Productdetails

1. Roestvrijstalen waterfilterbehuizing Inleiding

Het bestaat uit drie delen: zakbehuizing, steunkorf en filterzakken. Volgens stroomsnelheid mag u meerdere zakken in een zakbehuizing gebruiken. Ten eerste komt de vloeistof in de behuizing vanaf de inlaat, die in de zijkant of op de zijkant kan worden geplaatst. de bovenkant, en dan in de filterzak stromen die door mand wordt geschoord.


image001

2.Application

a.automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt in bijna alle waterzuiveringsinstallatie industriƫle, zoals watervoorziening, water gezuiverd systeem, water walgelijk, de geur van zout water die wordt gebruikt voor koeling, verwerking en brandbeveiliging. Dit filterbeheersysteem kan zorgen voor watercyclus en kosten besparen.

b.Deze mechanisch gereinigde filters worden veel gebruikt in de verwerkende industrie om de warmtewisselaars, de pijpleidingspomp, het recyclingsysteem voor afvalwaterbehandeling enz. te beschermen.

c. Mechanische reinigers met hoog debiet kunnen worden gebruikt in de elektriciteitsindustrie om de warmtewisselaars, de pijpleidingspomp, de waterspuitkop, het afvalwaterrecyclingsysteem enz. Te beschermen.

3. onze service

a.We bieden gratis technische service over borstelfilter- en applicatieproblemen.

b.Gratis ter plaatse toeren en introductie van onze fabriek.

c.We bieden gratis procesontwerp en validatie.

d.We kunnen de tijdige levering van goederen garanderen.

e.Sluit follow-up van alle bestellingen door speciale persoon en houd klanten op de hoogte tijdig.

f.Alle naverkoopverzoeken worden binnen 24 uur beantwoord.

1

image003_03image003_04image003_05Onderzoek