RVS waterfilter

1. roestvrij staal waterfilter Inleiding Het is een geavanceerde, efficiënte en eenvoudig te bedienen automatische filtering apparaat zoals industrieel effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratie behandeling van afgewerkte olie, continugieten watersysteem van metallurgische ...

Productdetails

1. Roestvrijstalen waterfilter Inleiding

Het is een geavanceerd, efficiënt en gemakkelijk te werken automatisch filterapparaat zoals industriële effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van afvalolie, continugieten watersysteem van de metallurgische industrie, watersysteem van hoogoven, water ontkalkend systeem met water onder hoge druk.

image001(001)


2. Werkprincipe

■ Het proces van filtratie

ongefilterde vloeistof stroomt in de bodem van het elementfilter en loopt door het filterelement van buiten naar binnen. Dan worden de onzuiverheden opgesloten aan de buitenkant van het element. Naarmate de onzuiverheden zich opstapelden, zal de filterkoek geleidelijk worden gevormd. Die kleinere deeltjes zou kunnen verwijderen.

■ Het proces van terugspoelen

Het terugspoelproces wordt gestart terwijl de filters de ingestelde verschildruk of -tijd bereiken.

Drukverschiltransmitter levert verschildruksignaal, start programmeerbare regelaar, PLC-programma geeft signaal aan de klepactuator, en aftapklep wordt geopend, de vloeistof keert terug, en passeert de elementen, de deeltjesfilterkoek op het elementoppervlak zal worden gereinigd.

3. onze service

a. Verstrek het technisch ontwerp en de oplossingen;

b.Nieuwe begeleiding bij installatiebouw;

c.ontwerp en fabricage van niet-standaard apparatuur;

d.Professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

e. toebehoren op elk moment;

f.Teltechnisch advies en diensten;

g.Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

image003Onderzoek