Top In zak Filter huisvesting industriële Filter

Top in zak filter huisvesting invoering krachtige top-in filter met geavanceerde ontwerp zorgt voor een uitstekende filtratie efficiëntie, geschikt voor strikte eis met de combinatie van uitstekende filtratie prestaties, hoge betrouwbaarheid en gunstige werking. Geschikt voor harde...

Productdetails

Top in zak filterhuisintroductie

Hoge prestaties boven-in filter met geavanceerde ontwerp zorgt voor een uitstekende filtratie efficiëntie, geschikt voor strikte eis met de combinatie van uitstekende filtratie prestaties, hoge betrouwbaarheid en handige werking.
Geschikt voor harde filtratie eisen. Min vloeistof zonder filteren, handige ter vervanging van de filter zakken, bieden grote afdichting. Top-in elleboog ontwerp kunt laten inlaat vloeibare stroom meer glad en stabiel.
   

Functie 

Top in en bovenklep structuur
Over het geheel genomen impactie en afdichting van top cover
Roterende type oogbout
Elektrolytisch polijsten sloeg filter mand
Verstelbare steun been
Gemakkelijk en snel te wijzigen van zakken
Geen lekkage van afdichting
Handige en stevige snelle-open apparaat
Beste filter zak steun en eenvoudig te reinigen
Stabiele en verstelbare structuur


图片4.png

Specificaties 

Top in zak filter gestandaardiseerde informatie huisvesting
Type: vloeistof stroomt in de top, die vanaf de onderkant
Druk: 0,3 Mpa werkt ~ 0.8Mpa
Materiaal: SS304, SS316L
Inlaat en uitlaat diameter: 2"(DN50)-flensaansluiting, 1/4" vent en manometer mondstuk. Verstelbare hef- en bevestigingsbeugel kunnen worden gemonteerd.
Oppervlaktebehandeling: zand stralen of polijsten. holle bal of ingebouwde ondersteuning en verwarming jas kunnen in optie

 


Ref standaard:

HG21637-91, GB150-2011

Flens-standaard:

HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.

Verbindingstype:

draad, hoepel, flens.

Inlaat & outlet:

1-1/2".

De grootte van het afvoer:

1/4".

Filter bag model:

1# 2#, 3#, # 4.

Filtratie nauwkeurigheid:

0.5um-800um.

Design druk:

1.6Mpa.

Ontwerptemperatuur:

120℃.

Oppervlaktebehandeling:

glazen bal voor zand blast; Pools; sanitaire niveau Pools

图片2.png


Model selectie
 

 Drawing for top in bag filter.jpg 


     Model

De grootte van de zak

Debiet
M3/H

Shell hoogte
(MM)

Totale hoogte
(MM)

De diameter van de schelp
(MM)

De diameter van de tas
(MM)

Inlaat & outlet

SGD-IN-1

1

20

500

720

219

170

1''-4''

SGD-IN-2

2

40

700

1070

219

170

1''-4''

                                 
 Toepassing

 

 

 

产品说明模板 254114.png

 

Automotive

Filtratie van voorbehandeling bad, filtratie van E-jas, aflak en graffiti, primer, verf ring lijn filters, onderdelen reinigen van vloeistoffen, tekening van verbindingen, smeermiddelen, metalen werken vloeistoffen en pomp inname filters.

 

 

 

产品说明模板 254459.png

 

Chemische stof

De terugwinning van de katalysator, verwijdering van pijp schaal, verwijdering uit harsen polijsten van waterige proces vloeistoffen, logen, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gel. Actieve kool of katalysator verwijdering in de fijnchemie-industrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in chemische verwerking. INOCO Filter tassen voldoen aan de toepassingseisen van deze voor hoge filtratie efficiëntie in combinatie met lange levensduur en betrouwbaarheid.

 

 

 

产品说明模板 255038.png

 

Elektronica

Wafer en chip van verwerking, elektronische etsen Baden, foto- chemisch polijsten en highpurity van water filtratie en prefiltration van verschillende processen van de filtratie van de membraan om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO Filter zakken tonen de vereiste zuiverheidsgraad, efficiëntie en consistente prestaties.

 

 

 

产品说明模板 255469.png

 

Eet- en drinkgelegenheden

Polijsten filtratie van wijn, gedistilleerde drank en bier, verwijdering van deeltjes van eetbare oliën, verwijderen van roet uit cellulose, slime verwijdering in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, maïs siroop polijsten, zetmeel verwerking, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO Filter tassen voldoen aan de FDA en zelfs EEG voedselverwerking normen en kan voldoen aan de eisen van het unieke en gevarieerde van deze toepassingen.

 

 

 

产品说明模板 256007.png

 

Metaalbewerking

Filtratie van hydraulische olie, voorbehandeling systeem filtratie, herstel van de edele metalen, metalen werken vloeistoffen en tekening verbindingen. Delen van reinigingsmachines gebruiken onze filter tassen voor het minimaliseren van de resterende vuil op onderdelen.

 

 

 

产品说明模板 256358.png

 

Petrochemie

Filtratie van lube olie, brandstofadditieven, verbeterde oliewinning, filtratie van amine oplossingen, filtratie van glycol vloeistoffen, gas zuivering processen, distillatie en kraken processen, amine sluitringen, offshore-filter stations, olie boren en injectie vloeistoffen.

 

 

 

产品说明模板 256762.png

 

Verf en lak

Verwijdering van agglomeraat, verwijdering van verf stolt, oplosmiddel filtratie, verwijdering van opslag contaminanten, vulling lijnen en verf mengen lijnen, monomeer zuivering.

 

 

 

产品说明模板 257071.png

 

Farmaceutische

Herstel van dure werkzame bestanddelen, katalysator re covery, de actieve koolstof zuivering en de verwijdering, de filtratie van gelatines, hormonen, vitamine extracten, polijsten van kruiden mengsels, eiwit verwijdering van plasma, filtratie van zoutoplossingen.

 

 

 

产品说明模板 257454.png

 

Harsen, Plastics, inkten en Coatings

Olie- en polymeer filtratie, dispersies, polymerisatie batches, harsen voor kan coatings, compounding kunststoffen, drukinkt, Kunststofverwerking, papier coatings, hoge zuiverheid inkjet-vloeistof filtratie.

 

 

 

产品说明模板 257814.png

 

Waterbehandeling

Goed water filtratie, waterzuiveringsinstallaties, slib verwijderen, verwijderen van de schaal van de pijp, zand en algen verwijderen van zeewater, ionenwisseling hars herstel, calcium storting verwijdering, filtratie van chemicaliën voor waterbehandeling, stofverwijdering van koeltoren instal vertalingen. Oppervlakte water filtratie is een gebied dat traditioneel gedomineerd door cartridge filtratie. De hoge procesefficiëntie en de lange levensduur van INOCO High Performance Filter tassen nu een kosteneffectief alternatief voor dure cartridges.

 


Onderzoek