Triple Action Static Mixer

1. Drievoudige actie Statische menger Inleiding De uniformiteitscoëfficiënt van vloeistof-vloeistoffase en vloeistof-vaste fase is als volgt: σ X ≤1-5%. Het is geschikt voor het mengen, reactie, extractie, absorptie, spuitgieten, kleur, warmteoverdracht en andere processen in chemische, aardolie, ...

Productdetails

1.Triple Action Statische menger Inleiding

De uniformiteitscoëfficiënt van vloeistof-vloeistoffase en vloeistof-vaste fase is als volgt: σ X ≤1-5%. Het is geschikt voor het mengen, reactie, extractie, absorptie, spuitgieten, kleur, warmteoverdracht en andere processen in chemische, aardolie, farmaceutische, voedsel, fijne chemische, kunststofverwerking, bescherming van het milieu, synthetische vezels, mijnbouw en metallurgie en andere gebieden en in het bijzonder geschikt voor hoogviskeuze media gekoppeld aan een relatieve stroom en onzuiverheden bij een viscositeit van niet meer dan 10 centipoise.

image001


2.Application

Geschikt voor viscositeit ≤ 106 CP

Vloeistof-vloeistof, vloeistof-vaste stof reactie, extractie, absorptie, plastic kleurafstemming, extrusie, warmteoverdrachtsproces. In het bijzonder geschikt voor kleine stroming met viscositeitsmediumonzuiverheden.

Van toepassing op de aardolie, chemische stof, fijne chemische stof, plastic extrusie, milieubescherming, metallurgie en andere industrieën in de hoge viscositeit mengen.


3.FAQ

a.Als ik een paar dagen op uw plaats moet blijven, is dat dan mogelijk om het hotel voor mij te reserveren?

A: Het is altijd een plezier, hotelreserveringsservice is beschikbaar.

b. Over de after-sales service, hoe kunt u de problemen oplossen die uw buitenlandse klant op tijd heeft voorgedaan?

A: De garantie van onze machine is normaal gesproken 12 maanden, tijdens deze periode zullen we de internationale express onmiddellijk regelen, om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.

Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).

c. Hoe kan ik uw bedrijf vertrouwen?

A: Met 10-jaar-professioneel ontwerp, kunnen wij u geschikte suggestie en laagste prijs verstrekken

d. Beoordeeld door derden, nationale patenten en CE, ISO, ASME voor alle apparatuur.

e. Voor onze machine doen we het heel goed op laszone en oppervlaktebehandeling.

image003

 


Onderzoek