TFEG-II-serie PTFE-vouwpatronen

TFEG-II-serie PTFE-vouwpatronen in de handel Vloeibare sterilisatiekaarsen voor complexe omstandigheden. Geïmporteerd uit Japans hydrofiel PTFE-membraan wordt gebruikt voor directe filtratie zonder voorbevochtiging. Het product heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie, weerstand tegen oxidatie, organische oplosmiddelen ...

Productdetails

TFEG-II-serie PTFE-vouwcartridges   i nleiding

Vloeistofsterilisatiepatronen voor complexe omstandigheden. Geïmporteerd uit Japans hydrofiel PTFE-membraan wordt gebruikt voor directe filtratie zonder voorbevochtiging. Het product heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie, weerstand tegen oxidatie, resistentie tegen organische oplosmiddelen, het kan allerlei soorten corrosieve vloeistoffen filteren. bijzonder geschikt voor deeltjesverwijdering en sterilisatiefiltratie van de chemische reagentia, zeer zuivere reagentia, bijtende vloeistof, oxiderende vloeistof.


C patronen voor cartridges

Materiaal

membraan

hydrofiele PTFE-patroon

ondersteuning

pp

schelp

pp

afsluitdeksel

pp

O-ring

EPDM / VITON / F4 omgeving / silica

afdichting

smeltlijm (geen lijm)

verbinding

222.226

dimensie MM

Dia.

68,83,150

L

250,500,750,1000,1500

filtergebied / 68-10 "

0.6M2

micron rating

0.1,0.22,0.45,1.3,5,10

positieve drukval

4,2 kg / 23 ℃; 1,5 kg / 85 ℃;

stroomsnelheid en drukval

10 "

0,1 urn

≥6L / Min, 0.21Bar

0,22 pm

≥10L / Min, 0.21Bar

0,45

≥17L / Min, 0.21Bar

Toepassing  

■ Automatische zelfreinigende zeef kan in bijna alle industriële waterzuiveringsinstallaties worden gebruikt, zoals watervoorziening, watergezuiverd systeem, water walgelijk, de geur van zout water dat wordt gebruikt voor koeling, verwerking en brandbeveiliging. Dit filterbeheersysteem kan zorgen voor watercyclus en kosten besparen.
■ Deze mechanisch gereinigde filters worden veel gebruikt in de procesindustrie om de warmtewisselaars, de pijpleidingspomp, het recyclingsysteem voor afvalwaterbehandeling enz. Te beschermen.
■ Mechanisch gereinigde filters met grote stroomsnelheid kunnen worden gebruikt in de elektriciteitsindustrie om de warmtewisselaars, pijpleidingenpomp, watersproeisysteem, afvalwaterrecyclingsysteem, enz. Te beschermen.
■ Automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt voor de pulpverwerkende industrie om vezels van water te verwijderen om verstopping van het mondstuk te voorkomen en de schors en de chip in het circulatieproces te scheiden.
■ Mechanisch gereinigde zeef met hoog debiet kan worden gebruikt voor afvalwaterbehandeling, de tweede filterverwerking van rioolwater, filtering van het effluent in stap twee en vervolgens schoon water voor planten.
■ In de metaalverwerkende industrie kunnen mechanisch gereinigde zeef met grote stroomsnelheid worden gebruikt om groot schoon water te verschaffen voor doven, ontroesten, oven, enz.


图片2.png

FAQ

1. Welk kwaliteitsniveau zijn uw producten?
A: Tot nu toe hebben we het certificaat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh en ASME ontvangen.
2. Over de service na verkoop, hoe kunt u oplossen van de problemen voorgedaan van uw overzeese klant in de tijd?
A: De garantie van onze machine is normaal gesproken 12 maanden, tijdens deze periode zullen we de internationale express onmiddellijk regelen, om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.
Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).
3. Hoe kan ik uw bedrijf vertrouwen?
A: Met 10-jaar-professioneel ontwerp, kunnen wij u geschikte suggestie en laagste prijs verstrekken
een. Beoordeeld door derden, nationale patenten en CE, ISO, ASME voor alle apparatuur.
b. Voor onze machine doen we het heel goed met laszones en oppervlaktebehandeling.
4. wat betalingsvoorwaarden accepteert u?
A: T / T of L / C of West Union of Moneygram of Paypal, anderen zijn welkom.
5. Hoe is uw goederenkwaliteit?
A: We hebben vele jaren met veel wereldklasse samengewerkt, bijvoorbeeld, Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung engineering, BASF, Bayer, Worlypesons, etc. klanten.
Onze producten kregen een goed antwoord van onze klanten.
6.Welke soorten fysieke en chemische testen die u kunt bieden?
A: De fysieke en chemische testen die wij bieden omvatten:
Analyse van de deeltjesgrootte
testen van chemische samenstelling
testen van fysische eigenschappen: hardheidstest, treksterkte prestatietests, testen van de impact op kamertemperatuur, lage-temperatuur impacttest
NDT: PT, MT, UT & RT
Metallografisch testenAarzel niet om ons uw gedetailleerde te sturen   eis s, je zou tevreden zijn met onze service.


Onderzoek