Droog gas filtersysteem

Introductie van het droge gasfilter LCN-1 drooggasfilter is een hoog effectief filtervat om stofdeeltjes uit filtratielucht te verwijderen. Het wordt toegepast om stof, vaste deeltjes en roest in het gasfiltratiesysteem te verwijderen. Deze gasfilters maken gebruik van geavanceerde en betrouwbare luchtfiltercartridges om ...

Productdetails

Introductie van drooggasfilter

LCN-1 drooggasfilter is een hoog effectief filtervat om stofdeeltjes uit filtratielucht te verwijderen. Het wordt toegepast om stof, vaste deeltjes en roest in het gasfiltratiesysteem te verwijderen. Deze gasfilters maken gebruik van geavanceerde en betrouwbare luchtfiltercartridges om de beste prestaties van het filterpatroon te bereiken. Een brede selectie van filterpatroonmateriaal, zoals ultrafijne glasvezel, polyester, meerlagig glasvezel, polypropyleen, nylon, enz. De optie van selectie van luchtfilterpatronen is gebaseerd op verschillende werkomstandigheden, zoals filtermedia, werktemperatuur, werkomstandigheden druk of DP.

gasfiltratiesysteem.jpg 

Werkend principe

Nadat de verontreinigende gassen in het luchtfilter van de cartridge zijn geplaatst, botsen grote deeltjes tegen de deflector in het filter en beginnen ze te scheiden van het aardgas. fijne vaste deeltjes worden verwijderd wanneer het gas van buitenaf door het filterelement stroomt. Uiteindelijk komt het gezuiverde gas uit het droge gasfilter.
Eén uiteinde van het apparaat met behulp van de quick-opening jaloezie of blinde flenzen, open en dicht wanneer de filterpatroon moet worden vervangen. Het gebruik van een snel geopende sluiting kan echt snel worden in- of uitgeschakeld, u hebt slechts drie minuten nodig om tijd te besparen en een zeker veiligheidsrisico te vermijden als u de filterelementen vervangt.

technische parameters

■ Gefabriceerde standaard: GB150 of ASME
■ Materiaal van het vat: CS, roestvrij staal (herinner eraan wanneer de temperatuur de 60 ℃ overschrijdt)
■ Filternauwkeurigheid: 0,1μm, 1μm, 2μm, 3μ m, 5μm, 10μm
■ Filtratie-efficiëntie: 99,98%
■ Installatie: verticaal of horizontaal

Toepassing

■ Verwijdering van gasstof
■ Verwijder de droogmiddeldeeltjes op het droogbed stroomafwaarts
■ Verwijdering van katalysatordeeltjes op katalysatorbed stroomafwaarts
■ Voor meet- en regelstations
■ Voor stadsgasdistributiesysteem
■ Bescherm stroomafwaartse apparatuur

FAQ

1. Hoe kan ik naar uw fabriek gaan?

A: Onze fabriek is dichtbij shanghai Airport, we kunnen u ophalen op de luchthaven.

2. Wat is uw minimale bestelhoeveelheid, kunt u me monsters sturen?

A: Onze minimale hoeveelheid is 1 set, omdat ons product machineapparatuur is, het is moeilijk om u monsters te sturen, maar we kunnen u een catalogus sturen, van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken.

3. Wat is de levertijd van uw machine?

A: Over het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd.

4. Aangezien de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

5. Over de service na verkoop, hoe kunt u oplossen de problemen opgetreden van uw overzeese klant in tijd?

A: De garantie van onze machine is normaal gesproken 12 maanden, tijdens deze periode zullen wij de internationale koerier onmiddellijk regelen om ervoor te zorgen dat de te vervangen onderdelen zo snel mogelijk worden geleverd.

Kwaliteitsgarantie: 12 maanden nadat de apparatuur in gebruik is genomen, maar niet meer dan 18 maanden nadat de apparatuur is geleverd (garantie is exclusief verbruiksartikelen).

6. Hoe kan ik de after-service krijgen?

A: Wij sturen u de reserveonderdelen gratis als de door ons veroorzaakte problemen. Als het de door mensen gemaakte problemen zijn, sturen we ook de reserveonderdelen, maar deze worden in rekening gebracht. Elk probleem, u kunt ons rechtstreeks bellen.


图片 6.png


Onderzoek