Perslucht RVS stikstof filter

1.Compressed roestvrij staal stikstof Filter Inleiding Het natuurlijke luchtfilter is pre-filtratie vatzeef in het pijpleidingsysteem, en wijd gebruikt in industriële filtratiesystemen en lucht filtratieoplossing. Het heeft een koolstoffilter en een roestvrijstalen filter om water of vaste ...

Productdetails

1.Compressed roestvrijstalen stikstof Filter Introductie

Het natuurlijke luchtfilter is een pre-filtratie vatzeef in het pijpleidingsysteem en wordt veel gebruikt in industriële filtratiesystemen en luchtfiltratie-oplossingen. Het heeft een koolstoffilter en roestvrijstalen filter om water of vaste stof af te scheiden van aardgas.

image001


2. Technische kenmerken

■ Maximale werkdruk: 40.0Mpa
■ Maximumtemperatuur: -10 ~ 60 ℃ (gelieve eraan te herinneren wanneer de temperatuur 60 ℃ overschrijdt)
■ Media: gas, gefabriceerd gas, vloeibaar petroleumgas en diverse niet-corrosieve gassen
■ Standaard gemaakt: GB150 ASME
■ Installatierichtlijnen voor inlaat / uitlaat: horizontaal, verticaal

■ Shell-materiaal: 20 #, 16Mn, 16MnR, 16MnDR, 304,316L

■ Elementen:

■ Elementen materiaal: aluminium + 304, volledig 304

 

3.AANVRAAG

Deze borstel filter wordt veel gebruikt in koelwater filtratie, bescherm douchekop, afvalwater drie niveau behandeling, gemeentelijke water hergebruik, magazijn waterbehandeling, Pre-filtratie vóór RO-systeem, zuur beitsen, White water filtratie van papier, spuitgietmachine; Pasteurisatie systeem; Vacuümpompsysteem; Luchtcompressorsysteem; Continu gietsysteem; Waterbehandelingstoepassing; Het koelsysteem van verwarming en verwarming.

image003Onderzoek