Diesel zeef

1. Dieselbrandstofzeef Inleiding In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om de ...

Productdetails

1. Introductie van de dieselbrandstofzeef

In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om het verwijderen van vocht te realiseren, medium alkali en organisch zuur zout oplosbaar in water en etc.

Verzending .    

image001


2. Processtroom

1. om de levensduur van de coalescentiepatronen te verlengen en de efficiëntie van de ontwatering te verbeteren, raden we aan om een voorfilter aan de voorkant van de coalescentie filterscheider toe te voegen. Het belangrijkste doel van het voorfilter wordt gebruikt om middelgrote grote onzuiverheden en vaste deeltjes van ijzeroxide, ijzersulfide en andere schadelijke onzuiverheden te verwijderen.
2. Elk apparaat is ontworpen met een bypass, handig bij het vervangen van cartridges en zorgt vervolgens dat het systeem continu werkt.
3. Er is 3 afvoer op de bodem van elk apparaat dat bevorderlijk is voor de verwijdering van vuil en onzuiverheden gescheiden herstel.


3. onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe fabrieksbouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø Professionele technische training en begeleiding ter plaatse volgens het contract.

image003_01image003_02

  


Onderzoek