Droge gasfilter

1.Dry gasfilter Inleiding Het wordt toegepast om stof, vaste deeltjes en roest in gasfiltersysteem te verwijderen. Deze gasfilters maken gebruik van geavanceerde en betrouwbare luchtfiltercartridges om de beste prestaties van het filterpatroon te bereiken. Een ruime keuze aan filterpatroonmateriaal, zoals ...

Productdetails

1.Dry gasfilter Inleiding

Het wordt aangebracht om stof, vaste deeltjes en roest in het gasfiltratiesysteem te verwijderen. Deze gasfilters maken gebruik van geavanceerde en betrouwbare luchtfiltercartridges om de beste prestaties van het filterpatroon te bereiken. Een brede selectie van filterpatroonmateriaal, zoals ultrafijne glasvezel, polyester, meerlagig glasvezel, polypropyleen, nylon, enz. De optie voor selectie van luchtfilterpatronen is gebaseerd op verschillende werkomstandigheden, zoals filtermedia, werktemperatuur, werkomstandigheden druk of DP.

image001


2.Landbouwirrigatie filtratie Toepassing

Zelfreinigend borstelfilter is uitgerust met roestvrijstalen waterfilterhuis en 200 micron filtermateriaal, dat de beste prestaties zal hebben bij rivierwaterzuivering om blad, zand, vaste stoffen en zwevende deeltjes te verwijderen. Zoals ondergronds water, gemeentelijk water, rivier, meer, zeewater, tuin, kwekerij, broeikasgassen, golfbanen, park.

3.FAQ

een. Omdat de verzendperiode lang duurt, hoe kunt u ervoor zorgen dat het apparaat niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

b. Nadat we een bestelling hebben geplaatst, kunt u de installatie van de machine nu regelen?

A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.

c.Wat is de levertijd van het filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na vooruitbetaling, als OEM, zal het 40-45 dagen na geavanceerde betaling zijn, haven van levering is Shanghai.

image003


Onderzoek