Brandstofgasfilter

1.Brandstof gasfilter Inleiding Het wordt veel gebruikt in de metallurgie, chemische industrie, aardolie, medicijnen, voedsel, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industrieel effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van afgewerkte olie, continugietwater ...

Productdetails

1.Brandgasfilter Inleiding

Het wordt veel gebruikt in de metallurgie, chemische industrie, aardolie, medicijnen, voedsel, mijnbouw, elektriciteit en stedelijke watervoorziening. Zoals industriële effluent, filtratie van circulerend water, regeneratie van emulsie, filtratiebehandeling van afgewerkte olie, continugieten watersysteem van metallurgische industrie, watersysteem van hoogoven, water ontkalkingssysteem met water onder hoge druk. Het is een geavanceerd, efficiënt en eenvoudig te bedienen automatisch filterapparaat.

image001


2.Application

█ Automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt in bijna alle industriële waterzuiveringsinstallaties, zoals watervoorziening, watergezuiverd systeem, water walgelijk, de geur van zout water dat wordt gebruikt voor koeling, verwerking en brandbeveiliging. Dit filterbeheersysteem kan ervoor zorgen dat waterbronnen cycleren en kosten besparen.

█Deze mechanisch gereinigde filters worden veel gebruikt in de procesindustrie ter bescherming van de warmtewisselaars, pijpleidingspomp, recyclingsysteem voor afvalwaterbehandeling, enz.

█ Mechanisch gereinigde filters met hoog debiet kunnen worden gebruikt in de elektrische energiesector ter bescherming van de warmtewisselaars, pijpleidingspomp, waterspuitmond, afvalwaterrecyclingsysteem, enz.

█ Automatische zelfreinigende zeef kan worden gebruikt voor de pulpverwerkende industrie om vezels van water te verwijderen om verstopping van het mondstuk te voorkomen en de schors en de chip in het circulatieproces te scheiden.


3. onze service

a.bieden het technisch ontwerp en oplossingen;

b.Nieuwe begeleiding bij installatiebouw;

c.ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

d.Professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

e. toebehoren op elk moment;

f.Teltechnisch advies en diensten;

g.Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

image003Onderzoek