Brandstofgasfilter

1. Brandstofgaszeef Inleiding In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om de verwijdering...

Productdetails

1. Brandstofgaszeef Inleiding

In het olie-water scheidingsproces is de schaal uitgerust met coalescentiepatronen en scheidingspatronen, wanneer het medium door zijn inwendige stroomt, dan zullen er vier processen zijn - filtratie, coalescentie, afzetting, scheiding, om het verwijderen van vocht te realiseren, medium alkali en organisch zuur zout oplosbaar in water en etc.

image001


2. werkingsprincipe

Het water dat moet worden gefilterd stroomt door de onderzijde van het filter in de schaal en komt het lumen van de filterelementen van onder naar boven door de draaitafel en wordt door de filterelementen afgevoerd. Het gefilterde schone water stroomt uit de bovenste uitlaat van het filter. Vaste verontreinigingen zitten vast in de binnenkant van filterelementen. Tijdens het terugspoelen is het niet nodig om het water af te sluiten. Motor draait filterwiel draait en de afvoerklep werd tegelijkertijd geopend. Elke filterelementen worden om beurten teruggespoeld door het gefilterde schone water.

Het drukverschil tussen de waterdruk in het filter en de atmosferische druk kan ervoor zorgen dat filtratievloeistof omgekeerd stroomt, zodat de intercept-onzuiverheid aan de binnenzijde van het filterelement kan worden verwijderd. Nadat het wiel een ronde draait, is het terugspoelproces voorbij. Wanneer de terugspoelklep is gesloten en de aandrijfmotor stopt.

image003Onderzoek