Brandstof Gas-systeem

1. gas brandstofsysteem Inleiding In de olie-water scheiding proces shell is uitgerust met samenvoeging cartridges en cartridges van de scheiding, wanneer het medium door haar interne stroomt dan zal er vier processen-filtratie, samenvoeging, schikking, scheiding, zodat het realiseren van het verwijderen...

Productdetails

1. brandstof gas-systeem introductie

In de olie-water scheiding proces shell is uitgerust met samenvoeging cartridges en cartridges van de scheiding, wanneer het medium door haar interne stroomt dan zal er vier processen-filtratie, samenvoeging, schikking, scheiding, om te beseffen de verwijdering van vocht, middellange alkali en organisch zuur zout oplosbaar in water en etc.

image001


2. specificaties

Shell materiaal: 20 #, 345Q, roestvrij staal
Range van de beoordeling van de micron: minder dan 0,3 micron 0.3 micron, 0,5 micron, 1 micron, 5 micron, 10 micron
Cartridges grootte: OD3.5''.4.5''.6''; Lenght16, 18, 20, 32, 36, 40, 72''
De daling van de eerste druk: ≤50bar
Veranderlijk drukval:<>
Bedrijfstemperatuur: 0 ~ 120℃


3. proces flow

a. de ontwatering efficiëntie te verlengen van de levensduur van de samenvoeging cartridges aanbevelen aan een voorfilter in de voorkant van samenvoeging filter scheidingsteken toevoegen. Het belangrijkste doel van pre-filter wordt gebruikt om middelgrote grote onzuiverheden en vaste deeltjes van ijzeroxide, sulfide van ijzer en andere schadelijke verontreinigingen te verwijderen.
b. elk apparaat is ontworpen met een bypass, handig in vervangende cartridges, controleert u het systeem werk voortdurend.
c. er zijn 3 afvoer op de bodem van elke uitrusting die bevorderlijk voor de verwijdering van vuil en onzuiverheden gescheiden herstel is.


image003_01image003_02

Onderzoek