Gasfilterscheider

1.Gas-filterscheider Inleiding Het natuurlijke luchtfilter is een voorfilterzeef in het pijpleidingsysteem en wordt veel gebruikt in industriële filtratiesystemen en luchtfiltratie-oplossingen. Het heeft koolstoffilter en roestvrijstalen filter om water of vaste stof te scheiden van aardgas ....

Productdetails

1.Gas Filter Separator Inleiding

Het natuurlijke luchtfilter is een pre-filtratie vatzeef in het pijpleidingsysteem en wordt veel gebruikt in industriële filtratiesystemen en luchtfiltratie-oplossingen. Het heeft een koolstoffilter en roestvrijstalen filter om water of vaste stof af te scheiden van aardgas.

image001


2.Advantages

■ Uitstekende cakelossing.

■ Past zich gemakkelijk aan de mestverdikking aan.

■ Minimale vloeroppervlakte.

■ Mechanisch eenvoudig omdat er geen complexe afdichtingen of lagers zijn.

■ Nat en droog lossen

■ De gefilterde vaste stoffen worden ontwaterd en afgevoerd door terugblazen met gas, filterkoek kan worden gebruikt voor reactie.

■ Continue verdikking


3.FAQ

1. Hoe lang kan de verzendperiode duren, hoe kunt u ervoor zorgen dat de machine niet kapot gaat?

A: Onze machine is verpakt in folie, om ervoor te zorgen dat de machine probleemloos bij onze klant kan worden afgeleverd, gebruiken we de staaldraad om de machine met de container te bevestigen.

2. Nadat we een bestelling hebben geplaatst, kunt u de installatie van de machine nu regelen?

A: Alle machines zullen ruim voor aflevering worden getest, dus bijna allemaal kunnen direct worden gebruikt, ook onze machine is eenvoudig te installeren, als uw klant onze hulp nodig heeft, regelen wij graag de installatie, maar alle kosten worden door u in rekening gebracht.

3. Wat is de levertijd van filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na vooruitbetaling, als OEM, zal het 40-45 dagen na geavanceerde betaling zijn, haven van levering is Shanghai.

image003


Onderzoek