Kleine Gas Filter

1. kleine gas filter introductie het is hoge effectieve filter vaartuig voor het verwijderen van stofdeeltjes uit lucht filtratie. Het wordt toegepast voor het verwijderen van stof, vaste deeltjes en roest in gas filtratie-systeem. Dit gas vulinrichtingen gebruiken geavanceerde en betrouwbare lucht filter cartridge met het oog op de beste...

Productdetails

1. kleine gas filter introductie

Het is hoog effectief filter vaartuig voor het verwijderen van stofdeeltjes uit lucht filtratie. Het wordt toegepast voor het verwijderen van stof, vaste deeltjes en roest in gas filtratie-systeem. Dit gas vulinrichtingen gebruiken geavanceerde en betrouwbare lucht filter cartridge met het oog op de beste prestaties van cartridge luchtfilter. Een brede selectie van cartridge filtermateriaal, zoals ultra fijne glasvezel, polyester, gelaagde fiber glas, polypropyleen, nylon, enz. De optie van lucht filter cartridge selectie is gebaseerd op verschillende werkende staat, zoals het filteren van media, bedrijfstemperatuur, werkdruk of DP.  

image001


2. toepassing

■ Gas stof verwijderen
■ Verwijderen de dessicant deeltjes op bed stroomafwaarts drogen
■ Verwijdering van katalysator deeltjes op katalysator bed stroomafwaarts
■ Voor meten en regelen van stations
■ Voor city gasdistributiesysteem
■ Protect downstream apparatuur

 

3. FAQ

1. Hoe kom ik aan uw fabriek?

A: onze fabriek is in de buurt van shanghai luchthaven, wij halen u op de luchthaven.

2. Wat is uw minimale bestelhoeveelheden, annuleerteken u zenden mij monsters?

A: onze minimumhoeveelheid is 1 set, als ons product is machines apparatuur, is het moeilijk om u monsters te sturen, echter kunnen we sturen je catalogus, hartelijk welkom u te komen bezoek ons bedrijf.

3. Wat is de levertijd van uw machine?

A: In het algemeen, de levertijd van onze machine is ongeveer 30 dagen, aangepaste machine zal worden geleverd als de onderhandelingen met onze klanten.

image003

 


Onderzoek