Zwembad zand Filters

1. zwembad zand Filters introductie hoge prestaties boven-in filter met geavanceerde ontwerp zorgt voor een uitstekende filtratie efficiëntie, geschikt voor strikte eis met de combinatie van uitstekende filtratie prestaties, hoge betrouwbaarheid en gunstige werking. Geschikt voor harde...

Productdetails

1. zwembad zandfilters introductie

Hoge prestaties boven-in filter met geavanceerde ontwerp zorgt voor een uitstekende filtratie efficiëntie, geschikt voor strikte eis met de combinatie van uitstekende filtratie prestaties, hoge betrouwbaarheid en handige werking.

Geschikt voor harde filtratie eisen. Min vloeistof zonder filteren, handige ter vervanging van de filter zakken, bieden grote afdichting. Top-in elleboog ontwerp kunt laten inlaat vloeibare stroom meer glad en stabiel.

image001


2. functie

Top in en bovenklep structuur
Over het geheel genomen impactie en afdichting van top cover
Roterende type oogbout
Elektrolytisch polijsten sloeg filter mand
Verstelbare steun been
Gemakkelijk en snel te wijzigen van zakken
Geen lekkage van afdichting
Handige en stevige snelle-open apparaat
Beste filter zak steun en eenvoudig te reinigen
Stabiele en verstelbare structuur


3. FAQ

a. over de after-sales service, hoe kunt u problemen oplossen is van uw buitenlandse klant tijdig wordt opgetreden?

A: de garantie van onze machine is normaal 12 maanden, tijdens deze periode, zullen wij de internationale express onmiddellijk, om ervoor te zorgen dat de vervangen onderdelen worden zo spoedig mogelijk geleverd.

Kwaliteitsgarantie: twaalf maanden na de apparatuur zijn operatie, maar niet meer dan 18 maanden na de apparatuur zijn afgeleverd (garantie niet omvatten delen verbruiken).

b. Nadat we een bestelling te plaatsen, zal u de installatie van de machine op dit moment regelen?

A: alle de machines goed zal worden getest voordat geleverd, dus bijna van hen kan worden gebruikt direct, ook onze machine zijn gemakkelijk te worden geïnstalleerd, als u klant heeft onze hulp nodig, wij zullen pleased zijn om te regelen van de installatie, maar alle kosten zullen door u in rekening gebracht.

c. Hoe kan ik het krijgen van de na-service?

A: we sturen u de reserveonderdelen door gratis als de problemen door ons veroorzaakt. Als het de mannen-en-klare problemen, sturen we ook de reserveonderdelen, maar het betaalt. Geen probleem, u kunt ons direct bellen.

image003

 


Onderzoek