Zandfilterverzorging voor zwembaden

1.Zandfilteronderhoud voor zwembaden Inleiding Redelijke structuur, bedek klein gebied van een gebied klein, goede afdichting, grote stroomcapaciteit eenvoudige bediening, de binnen- en buitenkant van de filterbehandeling is zandstralen of polijstverwerking, dus het oppervlak is glad en goed oppervlakteprestatie ....

Productdetails

1.Zandfilteronderhoud voor pools Inleiding

Redelijke structuur, dekking klein een gebied van een gebied kleine, goede afdichting, grote stroomcapaciteit eenvoudige bediening, de binnen- en buitenkant van de filterbehandeling is zandstralen of polijsten verwerking, dus het oppervlak is glad en goede prestaties van het oppervlak.


2.Technische gegevens

Materiaal: CS, SS304, SS316L, CS-lijn PO, CS-beklede PTFE

Filternauwkeurigheid: 2-100mesh

Werktemperatuur: 0-500 ℃

Werkdruk: 0-20 Mpa

Ontwerpcode: H21637-1991, ASME VIII

Kies in optie

Verstelbare filterpoot

Verwarmingsjas

Hoge temperatuur en hoge druk ontwerp


Toepassing
image001


Automotive

Filtratie van voorbehandelingsbad, filtratie van E-Coat, topcoat en blanke lak, primer, verfringlijnfilters, onderdelenreinigingsvloeistoffen, trekverbindingen, smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en pompinlaatfilters.
image002


Chemisch

Katalysatorwinning, verwijdering van pijpschaal, polijsten van waterige procesvloeistoffen, alkaliën, zuren en oplosmiddelen, filtratie van emulsies en dispersies, gelverwijdering uit harsen. Verwijdering van actieve kool of katalysator in de fijnchemicaliënindustrie is een typisch voorbeeld van een veeleisende toepassing in de chemische verwerking. INOCO filterzakken voldoen aan deze toepassingsvereisten voor hoge filtratie-efficiëntie in combinatie met een lange levensduur en betrouwbaarheid.
image003


Elektronica

Wafer and chip processing, elektronische etsbaden, fotochemisch polijsten en high-water waterfiltratie en prefiltratie van verschillende membraanfiltratieprocessen om hun kosteneffectiviteit te verbeteren. INOCO filterzakken tonen de vereiste zuiverheid, efficiëntie en consistente prestaties.
image004


Eten en drinken

Polijstfiltratie van wijn, sterke drank en bier, verwijdering van deeltjes uit eetbare oliën, verwijdering van koolstofzwart uit cellulose, verwijderen van slijm in gelatines, vloeibare suiker, dik sap, polijstpasta, verwerking van zetmeel, melkverwerking en frisdranken. Veel INOCO filterzakken voldoen aan de FDA- en zelfs EEG-normen voor voedselverwerking en kunnen voldoen aan de unieke en gevarieerde eisen van deze toepassingen.

3.FAQ

a.Wat is de levertijd van het filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na vooruitbetaling, als OEM, zal het 40-45 dagen na geavanceerde betaling zijn, haven van levering is Shanghai.

Hoe is uw goederenkwaliteit?

A: We hebben vele jaren met veel wereldklasse samengewerkt, bijvoorbeeld, Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung engineering, BASF, Bayer, Worlypesons, etc. klanten.

Onze producten kregen een goed antwoord van onze klanten.

c.Welke soorten fysieke en chemische testen die u kunt bieden?

A: De fysieke en chemische testen die wij bieden omvatten:

Analyse van de deeltjesgrootte

testen van chemische samenstelling

testen van fysische eigenschappen: hardheidstest, treksterkte prestatietests, testen van de impact op kamertemperatuur, lage-temperatuur impacttest

NDT: PT, MT, UT & RT

Metallografisch testen

d. Welke apparatuur heb je voor NDT-inspectie?

A: Wij hebben ultrasone gebrekkingsdetector, av miniatuur magnetische jukdetector, magnetische detector en penetratiedetector.

1

2

3


Onderzoek