Automatische Filter Cleaner zelf schoonmaken Filter

Een automatisch filter cleaner introductie XF-S3 serie proefliggen schraper papier zelf schoonmaken filter is speciaal ontworpen voor het maken van industrie, het oplossen van het probleem van de coating en pulp filteren. Het kan verwijderen gebroken papier en strepen en vermindering van de uitstoot impact op milieu en controleer of de...

Productdetails

Aautomatisch filter cleanerintroductie 

XF-S3 serie proefliggen schraper papier zelf schoonmaken filter is speciaal ontworpen voor het maken van industrie, het oplossen van het probleem van de coating en pulp filteren. Het kan verwijderen gebroken papier en strepen en vermindering van de impact van de emissies voor milieu en zorg ervoor dat de werkkwaliteit tijd en product in zoveel.


 out scraper self cleaning filter.jpg 

Functie

1. met toonaangevende buitenste-schraper filtertype, deze filter breidt de filtratie tijd onder dezelfde filtergebied en beperkt de verspilling van materiaal;

2. adaptieve aanpassing van diverse apparatuur zorgt ervoor dat het filter zal niet worden beïnvloed door de slijtage bij het werken voor een lange tijd;

3. filterelementen door schimmel worden gemaakt, de ronding afwijking niet meer dan 0,5 mm tot enrure de schraper volledig de elementen past worden;
4. humanisering ontwerp de afvoer klep zou openen slechts wanneer onzuiverheid worden vergaard tot op zekere hoogte na het schoonmaken van meerdere keren te verminderen van materiële afval.

Werkingsprincipe

Automatische reiniging filter maaswijdte
De speed reducer wordt gebruikt om te rijden de cyclotron schraper en schoon het vuil aangesloten op het net te houden van de cartridge filtratie functie. Het unieke duidelijk ontwerp houdt eeuwig gedeblokkeerd stroomt. Precisie schraper druk en hoek ontwerp zorgen voor nul schade aan de Maas in een korte tijd en het is duurzaam en snel kan worden gewijzigd.
 Outer filter scraper.jpg 
 Belangrijke reserveonderdelen


Nr.

Beschrijving

1

Standaard formaat: OD.:85, 168, 268 lengte: 600 mm

2

Wig filter scherm: 1 mm, geschikt voor werkdruk lager is dan 16kg/cm2

3

Wig filter scherm: 1.5 mm, geschikt voor werkdruk lager is dan 16-30 kg/cm2

4

Wig filter scherm: 1.8 mm, geschikt voor de werkdruk die hoger zijn dan 30 kg/cm2


Toepassing
 

Het inoco schraper filter wordt wijd gebruikt in waterbehandeling, petrochemische, metallurgie, elektrische, chemische, verf, drukinkt, papier, voedsel en drank, farmaceutische, metalen verwerken van industrieën en etc.
XF-S3 serie proefliggen schraper zelf schoonmaken filter is speciaal ontworpen voor papier industrie maken met de beste prestaties te filteren.


 scraper filter application.jpg 

Onze service 

Ø bieden het technische ontwerp en de oplossingen;
Ø ontwerpen en de productie van niet-standaard uitrusting;
Ø Professional technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;
Ø aanbod accessoires op elk gewenst moment;

FAQ 

1. bent u een fabrikant, bedrijf of een derde partij handel?
A: wij zijn een fabrikant, en wij hebben gebouwd op ons bedrijf sinds 2007.
2. Wat is uw minimale bestelhoeveelheden, annuleerteken u zenden mij monsters?
A: onze minimumhoeveelheid is 1 set, als ons product is machines apparatuur, is het moeilijk om u monsters te sturen, echter kunnen we sturen je catalogus, hartelijk welkom u te komen bezoek ons bedrijf.
3. mag ik weten welke betaling geaccepteerd worden door uw bedrijf?
A: dus ver 100%T/T vóór verzending, en 30% vooruitbetaling door T/T, evenwichtig door L/C uitbetaald zijn beschikbaar.
4. Nadat we een bestelling te plaatsen, zal u de installatie van de machine op dit moment regelen?
A:all de machines goed zal worden getest voordat geleverd, dus bijna van hen kan worden gebruikt direct, ook onze machine zijn gemakkelijk te worden geïnstalleerd, als u klant heeft onze hulp nodig, wij zullen pleased zijn om te regelen van de installatie, maar alle kosten zullen door u in rekening gebracht.
5. is uw prijs concurrerend?
A: alleen goede kwaliteit machine die wij leveren. Toch zullen wij u beste fabriek prijs gebaseerd op superieur product en service.
6. Wat is uw werk van levering?
A:Automatic terug spoelen filter automatisch zelf schoonmaken filter, aardgas filter, filter zak, mand zeef, poreuze metalen filter van gesinterd, statische mixer enz., allemaal worden veel gebruikt in de petrochemische industrie filtratie, waterbehandeling, aardgas scheiden, enz.

 
 Petrochemical Machinery Equipment.jpg 


Onderzoek