Automatische zelfreinigende zeef

Automatische zelfreinigende zeef
Productdetails

1. Automatische zelfreinigende zeef Inleiding

Automatische zelfreinigende zeef wordt veel gebruikt in alle industrieterreinen, wat geschikt is voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veilige bediening eenvoudig onderhoud. Borstelfilter kan continue watertoevoer, slechts minder dan 5% van de totale stroom voor water voor reiniging, 2-15 seconden spoeltijd. Het zelfreinigende borstelfilter is met hoge filtratieprecisie,> 200μm filtratiegraad, allerlei filternetwerk dat kan worden gekozen.

image001

 

2. onze voordelen

a.Extensieve productie-ervaring: wij zijn gespecialiseerd in luchtzuiveringsindustrie voor meer dan 10 jaar, AHU Pre-filter kunnen we optimaliseren luchtstroom ontwerp, volgens de air conditioning box maataanpassing, filter efficiëntie, luchtstroom detectie parameters, om zeker te stellen die klanten.

b. Grondstoffen van hoge kwaliteit: we hebben een gekwalificeerd leverancierscertificeringssysteem. We zijn toegetreden tot de DUNS Registered D & B "

c. Strikte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de eisen van het productontwerp en -proces en het verstrekken van betrouwbare testgegevens.


3. onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe installatiebouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø Levertoebehoren op elk moment;

Ø Teleltechnisch advies en diensten;

Ø Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

1

image003_03image003_04image003_05


Onderzoek