Automatische zelfreinigende zeef

1. Automatische zelfreinigende zeef Inleiding Automatische zelfreinigende zeef wordt veel gebruikt in alle industrieterreinen, wat geschikt is voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroming, veilige bediening eenvoudig onderhoud. Borstelfilter kan continu ...

Productdetails

1. Automatische zelfreinigende zeef Inleiding

Automatische zelfreinigende zeef wordt veel gebruikt in alle industrieterreinen, wat geschikt is voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veilige bediening eenvoudig onderhoud. Borstelfilter kan continue watertoevoer, slechts minder dan 5% van de totale stroom voor water voor reiniging, 2-15 seconden spoeltijd. Het zelfreinigende borstelfilter is met hoge filtratieprecisie,> 200μm filtratiegraad, allerlei filternetwerk dat kan worden gekozen.

image001

 

2. onze voordelen

a.Extensieve productie-ervaring: wij zijn gespecialiseerd in luchtzuiveringsindustrie voor meer dan 10 jaar, AHU Pre-filter kunnen we optimaliseren luchtstroom ontwerp, volgens de air conditioning box maataanpassing, filter efficiëntie, luchtstroom detectie parameters, om zeker te stellen die klanten.

b. Grondstoffen van hoge kwaliteit: we hebben een gekwalificeerd leverancierscertificeringssysteem. We zijn toegetreden tot de DUNS Registered D & B "

c. Strikte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de eisen van het productontwerp en -proces en het verstrekken van betrouwbare testgegevens.


3. onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe installatiebouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø Levertoebehoren op elk moment;

Ø Teleltechnisch advies en diensten;

Ø Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

1

image003_03image003_04image003_05


Onderzoek