Automatische waterfiltersystemen

1. Automatische waterfiltersystemen Inleiding Automatische filters inc is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijpleiding om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veiligheidsoperatie eenvoudig onderhoud, XF-serie zelfreinigend filter wordt veel gebruikt in alle industry area.XF-X05 self ...

Productdetails

1. Automatische waterfiltersystemen Inleiding

Automatische filters inc is geschikt voor filters met 1 '' - 36 '' pijplijn om uit te kiezen, met voordelen van continue vloeistofstroom, veilige bediening eenvoudig onderhoud, zelfcorrigerend filter uit de XF-serie wordt veel gebruikt in alle industriegebieden. XF-X05 zelf reinigingsborstelfilter is met hoge filtratieprestaties in de toestand van het filteren van neergeslagen vaste stoffen, vloeistofstromen in zijde en uit de zijkant, die efficiënter in het proces van filtratie is.

image001


2. onze voordelen

een. Strikte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de eisen van het productontwerp en -proces en het verstrekken van betrouwbare testgegevens.

b. Korte levertijd: Indien meer dan 10 sets, 50 dagen. We hebben ook een standaard borstel zelfreinigend filter in voorraad, als u 3-5 stuks nodig heeft, kunnen we snel leveren.

c. Veilige verpakking: houten artikel kan worden gebruikt om onze roestvrijstalen waterfilterbehuizing te bevestigen, uiteindelijk worden verpakt in het exporteren van houten kist, het verzendteken wordt buiten de kist geplaatst om de verzendinformatie van de geadresseerde aan te geven.

d. De beste naverkoopdienst: Meer dan 60% producten worden verkocht aan Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Europa, en alle producten worden vertrouwd door binnenlandse en buitenlandse klanten.


3. onze service

Ø Verstrek het technische ontwerp en de oplossingen;

Ø Nieuwe installatiebouwbegeleiding;

Ø Ontwerp en productie van niet-standaard apparatuur;

Ø professionele technische opleiding en begeleiding ter plaatse volgens het contract;

Ø Levertoebehoren op elk moment;

Ø Teleltechnisch advies en diensten;

Ø Andere speciale technische service volgens de eisen van de klant.

image003


Onderzoek