Circulerende waterfilter

1. Circulerend waterfilter Inleiding Dit circulerend waterfilter is gelijk aan Bernoulli filter, Lange levensduur, normaal gesproken kan de werktijd meer dan 10 jaar zijn en Milieuvriendelijk - geen chemische behandeling vereist. Trouwens, je hebt veel keuzes wanneer nodig, voor materiaal, ...

Productdetails

1. Circulerende waterfilter Inleiding

Deze Circulerende waterfilter is gelijk aan Bernoulli-filter, Lange levensduur, normaal gesproken kan de werktijd meer dan 10 jaar bedragen en Milieuvriendelijk -geen chemische behandeling vereist. Trouwens, je hebt veel keuzes wanneer dat nodig is, voor materiaal, je kunt kiezen voor koolstofstoffilterbehuizing en RVS waterfilterhuis en SS316L. voor betrouwbaar reinigingstype, heeft het handboek, tijd en verschildruk door de controle van de controlekast PLC.

image001


2.Detail

Voltage: 220V / 380V 50Hz, de spanning kan zijn als lokale vraag

Betalingstermijn: T / T, L / C of anderen

Leveringsdatum: 35 dagen na vooruitbetaling

Verpakking: export houten kist

Markt: Midden-Oosten / Afrika / Aziƫ / Zuid-Amerika / Europa / Noord-Amerika

1 jaar garantie

MOQ: 1 set


3. onze voordelen

a.Stricte fysieke / chemische testprocedures: voldoen aan de vereisten van het productontwerp en -proces, en voorzien in betrouwbare testgegevens.

b. Korte levertijd: als een container 15-20 dagen. We hebben ook een aantal standaard buizen en staven op voorraad, als u 3-5 stuks nodig heeft, kunnen we snel leveren.

c. Veilige verpakking: antiroestolie wordt op buizen en staven gespoten voor verzending, plastic doppen op buisuiteinden om het binnenoppervlak te beschermen, elke staaf moet worden beschermd met een kartonnen buis. Eindelijk vol zitten met zeewaardig pakket of in houten kist.

d. De beste naverkoopdienst: Meer dan 60% producten worden verkocht aan Zuidoost-Aziƫ, het Midden-Oosten en Europa, en alle producten worden vertrouwd door binnenlandse en buitenlandse klanten.

image003Onderzoek