Hoge stromen Mechanisch gereinigd vulinrichtingen filterelement

Hoge f lage m echanically c leunde s trainers introductie XF - D3 serie Inoco zuigen zelf schoonmaken filters wordt toegepast voor hoge stroom Mechanisch gereinigd en complexe verontreinigingen, die een kan overeenkomen met 10", 12", 14"en 68" pijp lijn. Als uw proces stroomcapaciteit meer dan 2500m 3/h is, wordt het geadviseerd...

Productdetails

Hogeflagemechanicallycleundestrainers introductie

XF - D3 serie Inoco zuigen zelf schoonmaken filters wordt toegepast voor hoge stroom Mechanisch gereinigd en complexe verontreinigingen, die een kan overeenkomen met 10", 12", 14"en 68" pijp lijn. Als uw proces stroomcapaciteit meer dan 2500m 3/h is, is het raadzaam deze vloeistof filtratiesysteem met meerdere sets filtratie.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Voordeel

■Cleaned type: controle door drukverschil, als de onzuiverheden samengevoegd, eenmaal het drukverschil bereikt de waarde van de instelling (1bar), de schakelaar ingeschakeld om te beginnen met het schoonmaken van de as.
■Backwash model kan worden gekozen, handbediening of automatische bediening, dit is een autofilter.

Onzuiverheden doorstromen uit terug wassen arm om te wassen stopcontact terug.
Nauwkeurigheid van de ■Filtration: 25 ~ 200 micron

■Solid inhoud: minder dan 200ppm

■Max stroomsnelheid kunnen maximaal 4500m 3/h.

图片2.png 

Werkingsprincipe  

Het proces van filtratie:Wanneer vloeistof met verontreinigingen uitmondt in de onderkant van het filter, de snelheid van de vloeistof zal vertragen en de vloeistof zal gaan omhoog in de richting van 90 graden. De gefilterde onzuiverheden in de shell worden gestopt, en de schoonmaak vloeistof voortdurend buiten isolatie filterelement zullen vloeien, dan ten slotte stroomde uit uit het stopcontact.

Het proces van backwash:Het backwash is voltooid door de DP tussen de gasleiding en sfeervol. De holte apparaat schoonmaken verlengt de lengte van de hele filterelement, en het draait langzaam binnen het filterelement, dan geen kwijting onzuiverheden van afvoer nozzle.the eind schoonmaak van apparaat is zeer dicht bij het filterelement, het is dezelfde hoogte voor de opening en onzuiverheid verzamelaar. De onzuiverheid collector is gemaakt van cirkel ronde en verticale pijpleiding buizen. In de hele Tegenstroominstallatie cyclus wassen, de belangrijkste vloeistof zal niet worden gestopt en filtratie proces is gaande.


图片3.png 

Toepassing

■Automatic zelf schoonmaken zeef kan worden gebruikt in bijna alle industriële, zoals watervoorziening, waterzuiveraar water gezuiverd systeem, water walgelijk, de geur van zout water dat wordt gebruikt voor het koelen, verwerking en bescherming brandweer. Dit filter managementsysteem kan zorgen watervoorraden cyclus en kosten besparen.

■Hiermee Mechanisch gereinigd filters worden veel gebruikt in de verwerkende industrie te beschermen van de warmtewisselaars, pijpleiding pomp, afvalwater behandeling recyclingsysteem, enz.

■High stroom Mechanisch gereinigd vulinrichtingen kunnen worden gebruikt in elektrische energie-industrie te beschermen van de warmtewisselaars, pijpleiding pomp, het water sproeien mondstuk, afvalwater recycling systeem, enz.

■Automatic pulp zelf reinigende zeef kan worden gebruikt voor verwerkende industrie om te verwijderen van de vezel van water om te voorkomen dat de verstuiver verstopt, en scheiden de schors en de chip in het proces van verkeer.

■High stroom Mechanisch gereinigd vulinrichtingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van afvalwater, de tweede filter verwerking van afvalwater, het afvalwater in de stap twee, filteren en geef schoon water voor planten.

■High stroom Mechanisch gereinigd vulinrichtingen kunnen worden gebruikt in de metaalverwerkende industrie te voorzien dat groot schoon water blussen, derusting, oven, enz.

Kwaliteitsborging

1. strikte contract controle invloved alle afdelingen te verzekeren van de haalbaarheid van elke order.

2. verwerken ontwerp en de validatie vóór bulk productie.

Strikte controle op alle materialen van grond- en hulpstoffen, alle grondstoffen de wereld geavanceerd niveau bereiken.

3.on-Vestigingsinspec naar alle processen, inspectie record houden traceerbaar voor 3 jaar.

4. alle inspecteurs zijn geschoold met internationale certificaten. 

FAQ

1. wat betalingsvoorwaarden accepteren jullie?

A:T / T of L/C West Union of Moneygram of Paypal, anderen is welkom.

2. hoe u verzending regelen?

A: door zee/door trein/door de lucht of door Express, 15-20days tegen storting.

3. Wat is uw werk van levering?

A:Automatic terug spoelen filter automatisch zelf schoonmaken filter, aardgas filter, filter zak, mand zeef, poreuze metalen filter van gesinterd, statische mixer enz., allemaal worden veel gebruikt in de petrochemische industrie filtratie, waterbehandeling, aardgas scheiden, enz.

4. Wat is de levertijd van filter?

A: In het algemeen, 35 dagen na betaling, geavanceerde als OEM, zal zij 40-45 dagen na betaling van de geavanceerde, haven van afgifte is Shanghai.

5. Hoe is de kwaliteit van uw goederen?

A: We samengewerkt met veel van wereldklasse companied voor vele jaren, bijvoorbeeld, Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung techniek, BASF, Bayer, Worlypesons etc. klanten.

Onze producten worden goede respons ontvangen op onze klanten.

6. wat voor soort fysische en chemische testen u kunnen bieden?

A: de fysieke en chemische testen wij bieden omvatten:

Korrelgrootte

chemische samenstelling testen

fysieke eigenschappen testen: hardheid test, treksterkte prestatie-en functietesten, testen van de gevolgen van de kamertemperatuur, lage temperatuur botsproef

NDT: PT, MT, UT & RT

Metallografisch testen.

图片4.png

Onderzoek