Proces Filter vloeistoffen

1. proces filter vloeistoffen inleiding het kunt verschillende filter precisie filterzak. Wat betreft de vloeibare uitmondt in het filter van de tas vanaf de bovenkant van de filterzak verdelen de vloeistof volledig in het filter zak oppervlak, maken het hele niveau van constante vloeistof basisdistributie, kleine negatieve...

Productdetails

1. proces filter vloeistoffen introductie

Het kunt andere filter precisie filterzak kiezen. Wat betreft de vloeibare uitmondt in de filter van de tas vanaf de bovenkant van de filterzak de vloeistof volledig in het filter zak oppervlak verdelen, maken het hele niveau van constante vloeistof basisdistributie, klein, negatief effect van turbulente stroming, en goede filterende werking. Dan het bereiken van het gewenste effect van de ideale vaste vloeibare scheiding.

Het kunt andere filter precisie filterzak kiezen. Wat betreft de vloeibare uitmondt in de filter van de tas vanaf de bovenkant van de filterzak de vloeistof volledig in het filter zak oppervlak verdelen, maken het hele niveau van constante vloeistof basisdistributie, klein, negatief effect van turbulente stroming, en goede filterende werking.

image001


2. feather

Systeem

INOCO nu is aan het veranderen van een leverancier Enkelfilter tot een sterk uitgebreide capaciteit en technologie filter dienstverlener. Ongeacht wat u bent in de industrie, kunnen wij voldoen aan de eis van uw vloeistof systeem.

Professionele vervaardiging

INOCO krijgt de GB150 en ASME vervaardiging licentie die kan zorgen tas filter betrouwbaarheid en veiligheid voor ontwerp en vervaardiging.

Rijke filtratie ervaring

INOCO heeft meer dan tien jaar ervaring in filtratie, ooit onderhouden voor 25000 ondernemingen en kon kiezen voor de juiste en passende oplossing tijdig volgens uw conditie.


3. FAQ

1. bent u een fabrikant, bedrijf of een derde partij handel?

A: wij zijn een fabrikant, en wij hebben gebouwd op ons bedrijf sinds 2007.

2. waar ligt de fabriek?

A: onze fabriek-adres is: No.58 Rongxing 3e Road, Furong industriepark, Wuxi city, Jiangsu province, China.

3. Hoe kom ik aan uw fabriek?

A: onze fabriek is in de buurt van shanghai luchthaven, wij halen u op de luchthaven.

4. als ik blijven in uw plaats voor enkele dagen moeten zal, is dat mogelijk om het hotel boeken voor mij?

A:it is altijd mijn plezier, hotel boekingsservice is beschikbaar.

image003

 


Onderzoek