Zelfreinigende irrigatiewaterfilter

1. Zelfreinigende irrigatiewaterfilter Inleiding Deze borstelfilter is gelijk aan Bernoulli-filter, Lange levensduur, normaal kan de werktijd meer dan 10 jaar zijn en Milieuvriendelijk - geen chemische behandeling vereist. Trouwens, je hebt veel keuzes wanneer nodig, voor materiaal, ...

Productdetails

1. Zelfreinigende irrigatiewaterfilter Inleiding

Dit borstelfilter is gelijk aan Bernoulli filter, Lange levensduur, normaal gesproken kan de werktijd meer dan 10 jaar zijn en Milieuvriendelijk - geen chemische behandeling vereist. Trouwens, je hebt veel keuzes wanneer dat nodig is, voor materiaal, je kunt kiezen voor koolstofstoffilterbehuizing en RVS waterfilterhuis en SS316L. voor betrouwbaar reinigingstype, heeft het handboek, tijd en verschildruk door de controle van de controlekast PLC.

image001


2.Detail

Origineel: Jiangsu, China

Certificering: ISO9001, CE, ISO14001, Rosh, ASME "U" -stempel

Over de prijs is te onderhandelen

Materiaal: koolstofstaal, SUS304, SUS316L

Voltage: 220V / 380V 50Hz, de spanning kan zijn als lokale vraag

Betalingstermijn: T / T, L / C of anderen

Leveringsdatum: 35 dagen na vooruitbetaling

3. Zelfreinigend filterproces

Wanneer het drukverschil van inlaat- en uitlaatpijpleiding de weergegeven waarde bereikt, start het filter het reinigingsproces. Het hele zelfreinigingsproces bestaat uit twee stappen: de afvoerklep opent; de twee roestvrijstalen borstels die worden aangedreven door de motor binnenin zullen verontreinigingen afborstelen die door het gaas zijn opgevangen en vervolgens zal de onzuiverheid worden afgevoerd uit de afvoerklep. Het hele reinigingsproces duurt ongeveer 15 tot 60 seconden, terwijl gedurende deze tijd de filtratie plaatsvindt. systeem stopt niet met stromen en wordt bestuurd door een schakelkast.

Controletype: het heeft drie model hiervan, tijd, drukverschil en PLC controle. XF-X01 automatische zelfreinigende filters voor borstels worden veel gebruikt in waterfiltratie of de conditie van het filteren van gesuspendeerde vaste stoffen met hoogwaardige filtering, economische en milieueffecten.

 

4. ONZE SERVICE

a.We bieden gratis technische service over AHU filter

b.Gratis ter plaatse toeren en introductie van onze fabriek

c.We bieden gratis procesontwerp en validatie

d.We kunnen garanderen dat monsters en goederen op tijd worden afgeleverd

e.Sluit follow-up van alle bestellingen door speciale persoon en houd klanten op de hoogte tijdig

f.Alle naverkoopverzoeken worden binnen 24 uur beantwoord

image003Onderzoek