Zelf schoonmaken Water vulinrichtingen

1. self schoonmaak water vulinrichtingen introductie zelf schoonmaken water vulinrichtingen is auto zelf schoonmaken filter, die voornamelijk wordt gebruikt voor het filteren van media die meer zwaartekracht deeltjes in de vloeistof bevat. Innerlijke schraper is dat schraper is binnen het filter element. 2. toepassing koolstof filter vak en...

Productdetails

1. self schoonmaak water vulinrichtingen introductie

Zelf schoonmaken water vulinrichtingen is auto zelf schoonmaken filter, die voornamelijk wordt gebruikt voor het filteren van media die meer zwaartekracht deeltjes in de vloeistof bevat. Innerlijke schraper is dat schraper is binnen het filter element.

image001


2. toepassing

Koolstof filter vak en opgeroepen tot actieve kool adsorptie tower, het is een soort droog gas, verwerking van apparatuur. De actieve kool adsorptie tower adsorptie is selectief, apolaire stoffen dan polaire stoffen gemakkelijk adsorptie. In dezelfde reeks van materiaal, de hoger kookpunt stoffen gemakkelijker geabsorbeerd. Hoe groter de druk, hoe lager de temperatuur, hoe hoger de concentratie, het meer de adsorptie, desorptie van temperatuur en druk, gunstige gas.

 

3. ONZE SERVICE

a.We bieden gratis technische dienst over AHU filter

b.Free ter plaatse touring en invoering van onze fabriek

c.We bieden procesontwerp en validatie kostenloos

d.We kunnen op tijd levering van monsters en goederen garanderen

follow-up van de e.Close van alle orders van speciale persoon en houd klanten tijdig op de hoogte

f.All after-sales verzoek zal worden gereageerd in 24 uur

image003

 

 


Onderzoek