Waterfiltratieproces

1. Waterfiltratieproces Inleiding De vloeistof wordt gefilterd door een filterzak in de richting van binnen naar buiten, ondersteund door een polijstfiltermand. Dan bereikt het het gewenste effect van ideale vaste vloeistofscheiding. Het kan verschillende filterspecifieke filterzakken kiezen. Wat betreft de vloeistof ...

Productdetails

1. Water filtratieproces Inleiding

De vloeistof wordt gefilterd door een filterzak in de richting van binnen naar buiten, ondersteund door een polijstfiltermand. Dan bereikt het het gewenste effect van ideale vaste vloeistofscheiding.

Het kan verschillende filterspecifieke filterzakken kiezen. Wat betreft de vloeistof stroomt in de zak filter van de bovenkant van de filterzak om de vloeistof volledig te verdelen in het oppervlak van de filterzak, het hele niveau van fundamentele constante vloeistofverdeling, kleine negatieve impact van turbulente stroming en een goed filtereffect te maken.

image001


2. Zelfreinigend filterproces

Wanneer het drukverschil van inlaat- en uitlaatpijpleiding de weergegeven waarde bereikt, start het filter het reinigingsproces. Het hele zelfreinigingsproces bestaat uit twee stappen: de afvoerklep opent; de twee roestvrijstalen borstels die worden aangedreven door de motor binnenin zullen verontreinigingen afborstelen die door het gaas zijn opgevangen en vervolgens zal de onzuiverheid worden afgevoerd uit de afvoerklep. Het hele reinigingsproces duurt ongeveer 15 tot 60 seconden, terwijl gedurende deze tijd de filtratie plaatsvindt. systeem stopt niet met stromen en wordt bestuurd door een schakelkast.

Controletype: het heeft drie model hiervan, tijd, drukverschil en PLC controle.


3.FAQ

a.Hoe is uw prijsniveau?

A: Factory directe verkoop, we hebben hele productielijn werkproces van standaard producten om OEM onderdelen.

Hoe werkt uw fabriek met betrekking tot kwaliteitscontrole?

A: ISO9001- en ASME-certificaten. Kwaliteitsgarantie van één jaar en technische ondersteuning bij leven.

c. Welke betalingsvoorwaarden accepteert u?

A: T / T of L / C of West Union of Moneygram of Paypal, anderen zijn welkom.

d.How u verzending regelen?

A: Over zee / per trein / door de lucht of door uitdrukkelijk, 15-20 dagen tegen storting.

image003

 


Onderzoek