Huis > Kennis > Inhoud

Actieve koolstoffilters in het leven zijn essentieel

Dec 30, 2017

Actieve koolstoffilterapparatuur is drinkwater en voedselwaterzuivering noodzakelijke apparatuur. Troebelheid <5 mm="" l="" water="" door="" het="" apparaat="" na="" de="" behandeling,="" kan="" helder="" zijn,="" droge="" alcohol="" heerlijk,="" niet-toxisch,="" steriel,="" geurvrij,="" kan="" ongezuiverd="" water="" direct=""> Gezuiverd water voldoet aan de nationale kwaliteitsnormen voor drinkwater.

Actief koolstoffilter om waterverf, geur en kwik, lood, cadmium, zink, ijzer, mangaan, chroom en andere zware metalen te verwijderen, maar ook waterarsenicum, hydride, sulfide, chloor en andere polymeerverbindingen te verwijderen. En strontium, radium en andere radioactieve stoffen materiaal om waterbacteriën en E. coli en andere carcinogenen te verwijderen en te doden. Is levend water, voedsel, drank, farmaceutische, chemische en andere industriële waterzuivering ideale watervoorzieningen.

Actieve koolstoffilterstructuur is eenvoudig, gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Van toepassing op voedingsmiddelen, dranken, chemische en andere bedrijven en instellingen die een hogere waterkwaliteit vereisen, maar ook van toepassing zijn op restaurants, hotels, militaire eenheden, stations en terminals. Als industrieel water en apparatuur voor de watervoorziening.

Actieve koolstoffilter is ons ontwerp en fabricage van de lessen die zijn geleerd van de meerderheid van gebruikers, het veranderde de oorspronkelijke water- en rioleringsrichting, waardoor het water beter werd, meer verwelkomd door de meerderheid van de gebruikers.